Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 | 10:38

Η Atos και η Siemens παρουσιάζουν μια Digital Twin λύση στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία

Η Atos, παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό και η Siemens, παγκόσμιος ηγέτης στη μηχανική, συνεργάζονται μαζί με τη φαρμακευτική βιομηχανία

Η Atos, παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό και η Siemens, παγκόσμιος ηγέτης στη μηχανική, συνεργάζονται μαζί με τη φαρμακευτική βιομηχανία για τη βελτίωση της παραγωγής με μια καινοτόμο λύση βασισμένη στο ψηφιακό αντίγραφο της διαδικασίας παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων. Το καινοτόμο "Process Digital Twin" που αυτή τη στιγμή περνά από μια σειρά ελέγχων στη φαρμακευτική βιομηχανία για την κατασκευή φαρμακευτικών προϊόντων - τροφοδοτείται από IoT, AI και Advanced Analytics και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βελτιωμένη απόδοση και ευελιξία στην κατασκευή των φαρμακευτικών προϊόντων.

Με βάση την πιλοτική μελέτη, αυτή η δυνητικά ανατρεπτική λύση ανοίγει νέες ευκαιρίες, όπως μια ανάπτυξη βιώσιμων διαδικασιών - μειώνοντας τον συνολικό χρόνο πειραματισμού και τα απόβλητα, διασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα και μεταβαίνοντας σε νέα μοντέλα «ποιότητας από το σχεδιασμό» προκειμένου να παραχθεί  το προϊόν σωστά, από την πρώτη φορά. Η λύση προσφέρει επίσης βελτιστοποιημένα μέτρα για την ποιότητα και την αξιοπιστία της διαδικασίας.

Η παραγωγή και η κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις, ένας από τους παγκόσμιους φαρμακευτικούς εταίρους της Atos και της Siemens αποφάσισε να δοκιμάσει μια νέα καινοτόμο λύση, που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε μέσω μιας κοινής επενδυτικής και επιχειρηματικής συνεργασίας από τη στρατηγική παγκόσμια συμμαχία Atos-Siemens. Το "Process Digital Twin" είναι ένα πλήρες εικονικό αντίγραφο ενός συγκεκριμένου βήματος στη διαδικασία παραγωγής, συνδεδεμένο με αισθητήρες IoT που είναι εγκατεστημένοι στην πραγματική μονάδα. Δημιουργεί όγκους πολύπλοκων δεδομένων και δίνει μια άμεση προβολή όλων των λεπτομερειών των λειτουργιών. Συνδυάζοντας εικονικές και φυσικές αναπαραστάσεις της διαδικασίας και χρησιμοποιώντας μοντέλα πρόβλεψης και αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο, η Atos και η Siemens βοηθούν τη φαρμακευτική βιομηχανία να ανακαλύψει εκ νέου βασικά στοιχεία του κατασκευαστικού περιβάλλοντος.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τις ψηφιακές τεχνολογίες στην καρδιά της παγκόσμιας φαρμακευτικής βιομηχανίας, βοηθώντας την να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές προκλήσεις για την υγεία του σήμερα και του αύριο». λέει ο Paul Albada Jelgersma, SVP, Global Head of Codex Services για IoT & Siemens MindSphere στην Atos. «Με το Process Digital Twin που αναπτύχθηκε από την Atos και τη Siemens, δημιουργείται ένα σταθερό ψηφιακό αποτύπωμα φαρμακευτικών προϊόντων καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του κύκλου ανάπτυξης, ξεκινώντας από τη φάση σχεδιασμού, μέχρι την παραγωγή».  

«Η ψηφιοποίηση σε κάθε σημείο κατά μήκος της αλυσίδας αξίας πιθανότατα θα βοηθήσει τη φαρμακοβιομηχανία να φέρει τα φαρμακευτικά προϊόντα από το εργαστήριο στον ασθενή πιο γρήγορα». λέει η Rebecca Vangenechten, επικεφαλής της φαρμακευτικής βιομηχανίας της Siemens. «Αυτό ήταν ένα απαιτητικό ταξίδι όπου οι συνεργάτες δημιούργησαν τη βάση για τη μελλοντική ανάπτυξη διαδικασιών & κατασκευών, με βάση την επιστήμη, την τεχνολογία και την καινοτομία».

Η Atos παρέχει την τεχνογνωσία της στους τομείς του IT Infrastructure της συμβουλευτικής, της επιστήμης δεδομένων, ιδίως από την εξειδίκευση Codex σε λύσεις και υπηρεσίες AI και IoT - ενώ η Siemens παρέχει την τεχνογνωσία της Digital Enterprise σε συστήματα OT για τη φαρμακοβιομηχανία, ιδίως με το Simatic Sipat για ποιοτική παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και StarCCM + & HEEDS για μοντελοποίηση διαδικασιών και προσομοίωση.

Η φύση της προ-ενσωματωμένης λύσης Digital Twin της Atos και της Siemens της επιτρέπει να έχει εφαρμογή σε διαδικασίες παραγωγής οποιασδήποτε κλίμακας ή πολυπλοκότητας. Με την προσαρμογή των τεχνολογικών δομικών στοιχείων, η Atos και η Siemens μπορούν να παρουσιάσουν την περίπτωση Digital Twin σε κάθε νέο πελάτη - σε φαρμακευτικές, χημικές, βιομηχανίες επεξεργασίας και άλλες αγορές - πιο αποτελεσματικά.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.