Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 | 11:17

Η Hikvision λανσάρει το middleware «optimus»

Η Hikvision, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων IoT και βίντεο ανακοινώνει την έναρξη του Hikvision Optimus – ενός νέου middleware για την ενσωμάτωση συμβάντων, συναγερμών και..
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η Hikvision, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων IoT και βίντεο ανακοινώνει την έναρξη του Hikvision Optimus – ενός νέου middleware για την ενσωμάτωση συμβάντων, συναγερμών και συγχρονισμού δεδομένων μεταξύ του λογισμικού HikCentral και άλλων συστημάτων όπως ο έλεγχος πρόσβασης, τα συστήματα διαχείρισης κτιρίων και οι  συσκευές IoT.

Η διαλειτουργικότητα του HikCentral με συστήματα ελέγχου πρόσβασης μέσω του λογισμικού Optimus βοηθά τους πελάτες να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν γρήγορα και εύκολα συναγερμούς θυρών, να επιτρέπουν/απαγορεύουν την πρόσβαση σε άτομα, καθώς και να συγχρονίζουν τα διαπιστευτήρια ενός χρήστη και στα δύο συστήματα.

Με άλλα λόγια το middleware Optimus έρχεται για να γεφυρώσει συστήματα τρίτων με το HikCentral, ανεξάρτητα από τα πρότυπα κωδικοποίησης, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη και συνεχόμενη λειτουργία.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.