Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 | 13:17

Athens Riviera Scholarships: Η μεγάλη πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε συνεργασία με την UNESCO Νοτίων Προαστίων

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το μεγαλύτερο Tourism School της χώρας μας που ανέδειξε πρώτο με τις πρωτοβουλίες του τη δυναμική της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το μεγαλύτερο Tourism School της χώρας μας που ανέδειξε πρώτο με τις πρωτοβουλίες του τη δυναμική της Αθηναϊκής Ριβιέρας, και ο Όμιλος για την UNESCO Νοτίων Προαστίων, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας τους για κοινωνικούς σκοπούς, συνεχίζουν τη σύμπραξή τους, για την Αθηναϊκή Ριβιέρα! Αναδεικνύοντας αυτό το νέο «διαμάντι» του αστικού τουρισμού, το κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας μας, σε συνεργασία με την UNESCO, συμβάλλει στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη της παράκτιας ζώνης που εκτείνεται από τον Φαληρικό Όρμο μέχρι και το Σούνιο. 

Σε αυτήν την κατεύθυνση, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα χορηγήσει σε συνεργασία με την UNESCO Νοτίων Προαστίων -για 2η συνεχή χρονιά φέτος- 2 υποτροφίες σε νέους της περιοχής για σπουδές σε επαγγέλματα συναφή με τον Τουρισμό, με την προοπτική να στελεχώσουν, μετά το πέρας των σπουδών τους, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις της πολύκροτης Αθηναϊκής Ριβιέρας!

Η πρωτοβουλία «Athens Riviera Scholarships» αφορά σε υποτροφίες για σπουδές:

Με αφετηρία την άρρηκτη σύνδεση Τουρισμού- Εκπαίδευσης, που προάγει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ -το γεγονός δηλαδή ότι η ποιοτική και σωστή εκπαίδευση στελεχών που θα απασχοληθούν στον κλάδο του Τουρισμού, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διατηρήσει η χώρα μας την ανοδική της τάση ως προς το εξαγώγιμο τουριστικό προϊόν- το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και η UNESCO Νοτίων Προαστίων έχουν προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα, υποστηρίζοντας το δίπολο «Εκπαίδευση-Αθηναϊκή Ριβιέρα»: την καταλυτική δηλαδή συμβολή της σωστής εκπαίδευσης νέων της περιοχής, στην περαιτέρω ανάπτυξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Η σημασία και τα οφέλη του αστικού Τουρισμού, με επίκεντρο την Αθηναϊκή Ριβιέρα ως τουριστικό προορισμό που μπορεί να συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη των Νοτίων Προαστίων, αλλά και στην αύξηση του ΑΕΠ της χώρας μας, αποτελεί ένα θέμα που πρώτο ανέδειξε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, μέσω συνεχών, ετήσιων συνεδρίων Τουρισμού, αλλά και ερευνών που πραγματοποίησαν οι σπουδαστές Τουριστικών Επαγγελμάτων του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας μας.

Η μεγάλη αυτή πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, να αναδείξει με συντονισμένες προσπάθειες τη δυναμική της Αθηναϊκής Ριβιέρας -η ανάπτυξη της οποίας συνεπάγεται οικονομική άνθηση των επιχειρήσεων της περιοχής, όπως ξενοδοχεία, τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, κ.ά.- έχει συμβάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό να καταστεί η εν λόγω παράκτια ζώνη, δημοφιλής τουριστικός πόλος έλξης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.