01/06/2020

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. χορηγός στην RSF HELLAS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στα 41 χρόνια λειτουργίας της

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στα 41 χρόνια λειτουργίας της, παραμένει συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η υποστήριξη κάθε αξιόλογης προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσω  ενός εκτενούς προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού, της υγείας, της παιδείας, του περιβάλλοντος και γενικότερα της κοινωνίας.

     Πιο συγκεκριμένα, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την βελτίωση συνθηκών ζωής ευπαθών ομάδων πληθυσμού, στη γενικότερη αναβάθμιση του βιοτικού και πολιτισμικού επιπέδου, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος ως αναγκαίου όρου για την ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των δράσεών της η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  πρόσφερε τα προϊόντα της στην RSF HELLAS – Εθελοντική Ομάδα Επικοινωνιών & Διάσωσης, για να συμβάλει από πλευράς της στο σημαντικό & πολυσχιδή έργο του συλλόγου, ο οποίος αποτελείται μόνο από εθελοντές: νοσηλευτές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, πιστοποιημένους παροχής πρώτων βοηθειών καθώς και απλούς εθελοντές κάθε ηλικίας & φύλλου από όλη την Αττική.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.