03/06/2020

Καταμέτρηση ατόμων & διαχείριση πλήθους μέσω των ΑΙ καμερών της VIVOTEK!

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα λύση καταμέτρησης ατόμων

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα λύση καταμέτρησης ατόμων, ειδικά σχεδιασμένη για την τήρηση του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων και την έξυπνη εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου, σε μέρη με αυξημένη συγκέντρωση ατόμων, όπως καταστήματα λιανικής, τράπεζες, εστιατόρια, χώρους εκπαίδευσης, νοσοκομεία και φαρμακεία.

Μέσα από το ολοκληρωμένο σύστημα καταμέτρησης ατόμων που περιλαμβάνει edge-computing stereo counting κάμερα, PoE switch και καταγραφικό, η VIVOTEK εξασφαλίζει ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας και αγορών, εντοπίζοντας και διαχειρίζοντας την αυξημένη συγκέντρωση πλήθους με υψηλή ακρίβεια. Ανάμεσα στα πλούσια χαρακτηριστικά που διαθέτει το ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής πλήθους, περιλαμβάνονται η συμμόρφωση στους κανονισμούς κοινωνικών αποστάσεων και μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων εντός του χώρου με real-time καταμέτρηση και καταγραφή, ο έλεγχος της εισόδου ατόμων χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία και η δυνατότητα συλλογής, ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο μέσω Analytics, επιτρέποντας στο χρήση να ανταποκρίνεται πλήρως σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Η λύση καταμέτρησης ατόμων και διαχείρισης πλήθους της VIVOTEK είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS.  

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.