05/06/2020

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. χορηγός στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τα τελευταία χρόνια μέσω της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) προβάλλει έντονα την υπευθυνότητα, την κοινωνική ευσυνειδησία, την ευαισθησία
Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τα τελευταία χρόνια μέσω της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) προβάλλει έντονα την υπευθυνότητα, την κοινωνική ευσυνειδησία, την ευαισθησία, τη συνείδηση και την επιχειρηματική ηθική της επιχείρησης, με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην στήριξη της κοινωνίας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. κατά καιρούς έχει προσφέρει δωρεάν τα προϊόντα της σε ευαγή ιδρύματα (Χαμόγελο του Παιδιού, Δίκτυο Αρωγής & Αλληλεγγύης) και σχολικά συγκροτήματα (Ι.Ε.Κ., Ε.Π.Α.Λ.) για κοινωνικό σκοπό και για την ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού. Επίσης έχει γίνει χορηγός σε πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις συνδέσμων του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, αλλά και σε κοινωνικές εκδηλώσεις πολιτιστικών φορέων, ενώ έχει προσφέρει χρηματικές δωρεές σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Έντονη είναι και η ανθρωπιστική εταιρική κοινωνική ευθύνη, αφού τα τελευταία χρόνια δέχεται απόφοιτους Τ.Ε.Ι. για πρακτική άσκηση και απόφοιτους ΑΕΙ που υλοποιούν προγράμματα ανέργων VOUCHER.

Πρόσφατα, δείχνοντας και έμπρακτα την ευαισθησία της προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πρόσφερε τα προϊόντα της στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, στο σπίτι της Κέρκυρας. Σκοπός της εταιρείας είναι, μέσω της Ε.Κ.Ε., να βοηθηθούν όσοι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη και κυρίως τα παιδιά. Συμβάλλοντας όλοι θα μειώσουμε το φαινόμενο των παιδιών που είναι θύματα βίας, θύματα εξαφάνισης, με προβλήματα υγείας και σε κατάσταση φτώχειας. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να μοιραζόμαστε το ίδιο Όραμα και τις ίδιες Αξίες, που δεν είναι άλλες από την φροντίδα, την αξιοπρέπεια και την ισότητα.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για εμάς στην OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι στάση ζωής, που επιτυγχάνεται μέσω δράσεων και εκδηλώσεων και αποτελεί την φιλοσοφία της εταιρείας μας από το 1979 έως και σήμερα.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.