10/06/2020

Μεγαλύτερη δικτύωση στο μέλλον των εμπορικών εκθέσεων για τον τομέα της ασφάλειας

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός Νυρεμβέργης σχεδιάζει, από το 2021 να ενισχύσει τη δικτύωση της θεματολογίας “Unmanned Technologies” μέσα από άλλες εμπορικές εκθέσεις.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός Νυρεμβέργης σχεδιάζει, από το 2021 να ενισχύσει τη δικτύωση της θεματολογίας “Unmanned Technologies” μέσα από άλλες εμπορικές εκθέσεις. Ενώ ως τώρα πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο της Enforce Tac, θα πρέπει στο μέλλον να μπορεί να παρουσιάζεται ως αντίστοιχη πλατφόρμα σε άλλες σχετικές εκθέσεις. Με τον τρόπο αυτό η κορυφαία τεχνολογία των drones θα αποκτήσει μεγαλύτερη εμβέλεια. Από το 2018 η U.T.SEC διεξάγεται παράλληλα με την Enforce Tac κι εστιάζει ως επί το πλείστον στη χρήση drones από Αρχές και Οργανισμούς με αρμοδιότητες που σχετίζονται με τον τομέα της ασφάλειας.

Η τεχνολογία των drones εξελίσσεται σε θέμα του μέλλοντος

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία των drones, πέρα από αυτή την ευαίσθητη ομάδα χρηστών έχει εξελιχθεί σε θέμα του μέλλοντος και για άλλες ομάδες. Για το λόγο αυτό η έκθεση δεν θα αποτελεί πια μια διοργάνωση ενσωματωμένη στην Enforce Tac αλλά στο μέλλον θα παρουσιάζει πιο εντατικά σε περισσότερες εμπορικές εκθέσεις του Εκθεσιακού Οργανισμού Νυρεμβέργης τα πολλαπλά πεδία εφαρμογής της τεχνολογίας των drones – για παράδειγμα στην Perimeter Protection, την έκθεση για επίβλεψη κι ασφάλεια υπαίθριων κι εξωτερικών χώρων της βιομηχανίας και του εμπορίου, σημαντικών εγκαταστάσεων και μεγάλων διοργανώσεων.

Ως εκ τούτου, οι παραγωγοί θα έχουν πρόσβαση σε μεγαλύτερη και διευρυμένη γκάμα target groups καθώς και σε επιπλέον δυνατότητες παρουσίασης των τεχνολογιών τους. Επίσης προσφέρουμε σε πιθανούς χρήστες πιο λεπτομερή εικόνα των δυνατών εφαρμογών των “Unmanned Technologies”

Εκθέσεις στον τομέα ασφάλειας του Εκθεσιακού Οργανισμού Νυρεμβέργης

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός Νυρεμβέργης διαθέτει μια αποδεδειγμένη εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της ασφάλειας.  Με εκθέσεις, όπως οι Εnforce Tac, Εμπορική Έκθεση για την Εφαρμογή του νόμου, it-sa και it-sa India, Εμπορικές Εκθέσεις για την Ασφάλεια συστημάτων πληροφορικής, FeuerTrutz, Εμπορική Έκθεση για την Προληπτική πυροπροστασία, Perimeter Protection, Εμπορική Έκθεση για την Προστασία Εξωτερικών Xώρων, καθώς και την FIRE & SECURITY INDIA EXPO, Εμπορική Έκθεση Πυροπροστασίας & Ασφάλειας, συγκεντρώνει συνολικά περίπου 1.600 εκθέτες και 41.000 επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.nuernbergmesse.de/sicherheit

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.