Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 | 14:41

Καταργήθηκε η εφαρμογή Hik-Connect από το Play store

Οι περισσότεροι τεχνικοί που χρησιμοποιούν την πολύ δημοφιλή εφαρμογή της Hikvision, Hik-Connect θα έχουν ήδη διαπιστώσει ότι δεν διατίθεται πλέον από το Play store.

Οι περισσότεροι τεχνικοί που χρησιμοποιούν την πολύ δημοφιλή εφαρμογή της Hikvision, Hik-Connect θα έχουν ήδη διαπιστώσει ότι δεν διατίθεται πλέον από το Play store.

Δυστυχώς, η Hikvision αποφάσισε να μην συντηρεί πλέον της εφαρμογές της στο Google Play store, κάτι που οφείλεται στον εμπορικό πόλεμο που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας. Αυτό όμως αφορά μόνο τους χρήστες Android, αφού για τους χρήστες iOS η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη από το App Store. Όμως όσοι από εσάς χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε πλατφόρμες Andorid, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν, αφού διατίθεται η νέα, βελτιωμένη έκδοση 4.3 του Hik-Connect, εντελώς δωρεάν από το app store της Hikvision. Όσοι από εσάς επιθυμούν να την εγκαταστήσουν θα την βρουν εδώ:

https://www.me-app.net/HikvisionAppStore

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.