Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 | 10:38

Σημαντική Ενημέρωση: DSC νέα Εφαρμογή για τον εγκαταστάτη!

Η νέα εφαρμογή AlarmInstall επιτρέπει την ενεργοποίηση της εφαρμογής τελικού χρήστη ConnectAlarm και την απομακρυσμένη πρόσβαση/προγραμματισμό για τους πίνακες της Power Series Neo και Powers Series Pro.

Η νέα εφαρμογή AlarmInstall επιτρέπει την ενεργοποίηση της εφαρμογής τελικού χρήστη ConnectAlarm και την απομακρυσμένη πρόσβαση/προγραμματισμό για τους πίνακες της Power Series Neo και Powers Series Pro.

Προσοχή: Οι χρήστες της εφαρμογής ConnectAlarm Activation θα χρειστεί να εγγραφούν ξανά για να χρησιμοποιήσουν τη νέα εφαρμογή AlarmInstall.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή AlarmΙnstall, θα πρέπει να τη διαγράψετε, να την επανεγκαταστήσετε και τέλος να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.

 

Διαδικασία Ενεργοποίησης

 

 

 

 

INFO
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.