Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 | 10:37

Η Divico Security δεσμεύεται απέναντι στο περιβάλλον και απαντάει θέτοντας πράσινο στόχο για το 2030!

Η Divico Security δεσμεύεται απέναντι στο περιβάλλον και απαντάει θέτοντας πράσινο στόχο για το 2030, την αντικατάσταση των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων με ηλεκτρικά.

Η ανάγκη να προστατεύσουμε το σπίτι μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει όμως είναι: Πώς θα πετύχουμε εταιρική ανάπτυξη χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση;

Η Divico Security δεσμεύεται απέναντι στο περιβάλλον και απαντάει θέτοντας πράσινο στόχο για το 2030, την αντικατάσταση των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων με ηλεκτρικά.

Γιατί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το μέλλον στις μεταφορές;

  • Έχουν φθηνή κατανάλωση και συντήρηση, γεγονός που τα κάνει πιο οικονομικά μακροπρόθεσμα.
  • Παράγουν μηδενικούς ρύπους, άρα προστατεύουν το περιβάλλον και δεν μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε.
  • Είναι σχεδόν αθόρυβα και μειώνουν την ηχορύπανση στις πόλεις.

Μέχρι το 2030 ο σκοπός της Divico Security είναι η αντικατάσταση όλων των βενζινοκίνητων περιπολικών, με ηλεκτρικά οχήματα που θα πραγματοποιούν δρομολόγια και περιπολίες χωρίς καμία εκπομπή ρύπων. Η ποιότητα των υπηρεσιών δεν θα αλλοιωθεί, αντιθέτως θα ενισχυθεί, καθώς ο αριθμός των οχημάτων ενδεχομένως να αυξηθεί και θα υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση. Τέλος, η παρουσία της εταιρείας στην καρδιά των καινοτόμων εξελίξεων, της δίνουν το προβάδισμα να καλύπτει ανάγκες πριν ακόμα αυτές εμφανιστούν, δίνοντας έμφαση στην συνεχή της βελτιστοποίηση και ανάπτυξη.

Η Divico Security έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αντικατάστασης, προσθέτοντας το πρώτο ηλεκτρικό περιπολικό στις εγκαταστάσεις της, που είναι διαθέσιμο προς εταιρική χρήση. Με την μελλοντική εξέλιξη της τεχνολογίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η εταιρεία θα είναι σε θέση να προσθέτει όλο και περισσότερα μοντέλα με στόχο την πλήρη αντικατάσταση, αλλά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις στο χώρο της για την συντήρησή τους.

Η προσαρμογή στο μέλλον, η επένδυση στην καινοτομία και η υιοθέτηση πράσινων πολιτικών αποτελούν για την Divico Security αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της και βασικό πυλώνα της στρατηγικής της.

Η πράσινη αποστολή είναι δυνατή και είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε.

Κατηγορία Security News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.