Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 | 11:40

Η Dahua λανσάρει την νέα εφαρμογή για smartphone κινητά «DMSS»

Η Dahua, κορυφαίος πάροχος λύσεων IoT και υπηρεσιών βίντεο, λανσάρει την νέα εφαρμογή για smartphone κινητά DMSS.
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η Dahua, κορυφαίος πάροχος λύσεων IoT και υπηρεσιών βίντεο, λανσάρει την νέα εφαρμογή για smartphone κινητά DMSS. Το νέο APP έρχεται με πληθώρα λειτουργιών παρέχοντας απομακρυσμένη παρακολούθηση/διαμόρφωση, αναπαραγωγή βίντεο, ειδοποιήσεις push, κ.λπ. και είναι συμβατή με όλα τα προϊόντα της εταιρίας όπως  NVR, XVR, IP κάμερες, θυροτηλεοράσεις, VTO, Alarm Hub, Access Control συσκευές κ.ά.

Πολλές λειτουργίες όπως ο έλεγχος PTZ, η ισορροπία λευκού, το zoom, ο συναγερμός, η προεπισκόπηση βίντεο, η αναπαραγωγή, η φωνητική ενδοεπικοινωνία κ.λπ. να πραγματοποιηθούν από οπουδήποτε στο κόσμο!

Η εφαρμογή DMSS είναι συμβατή με λειτουργικά συστήματα iOS 9.0 και Android 5.0( ή νεότερες εκδόσεις ) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 3G / 4G και Wi-Fi. Υιοθετεί πολλαπλά επίπεδα προστασίας κρυπτογράφησης δεδομένων για να παρέχει καλύτερη ασφάλεια στους χρήστες και έχει πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland, πράγμα που σημαίνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τον GDPR (EU, 2016/679) και πληροί τα πρότυπα TÜV Rheinland 2PfG 2624 / 06.17, προσφέροντας ασφάλεια πληροφοριών και προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Η νέα εφαρμογή υποστηρίζει και θερμικά προϊόντα όπως θερμικές κάμερες και τερματικά ελέγχου πρόσβασης.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.