03/07/2020

Προσφορά προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο σπίτι του “ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” στον Φοίνικα

Ο θεσμός της χορηγίας γεννήθηκε στην αθηναϊκή πολιτεία του Κλεισθένη μετά τον 6ο αι. π.Χ. με την μορφή έμμεσης φορολογίας των ευπορότερων πολιτών και την υποχρέωσή τους
Ο θεσμός της χορηγίας γεννήθηκε στην αθηναϊκή πολιτεία του Κλεισθένη μετά τον 6ο αι. π.Χ. με την μορφή έμμεσης φορολογίας των ευπορότερων πολιτών και την υποχρέωσή τους να αναλαμβάνουν την πλήρη οικονομική στήριξη μιας θεατρικής παράστασης, με μοναδική ανταμοιβή την αναγραφή του ονόματός του, σε λίθινη επιγραφή, την τιμή και το γόητρο. Ο θεσμός της χορηγίας κάνει τα τελευταία χρόνια την επανεμφάνισή του απαλλαγμένος αυτήν την φορά από το υποχρεωτικό του χαρακτήρα, αλλά με την αναγκαιότητά του εξίσου σημαντική.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τα τελευταία χρόνια μέσω της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης (Ε.Κ.Ε.), στηρίζει την δράση της σε αξίες, αναπτύσσει δίκτυα επικοινωνίας με τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες, συνεργάζεται με τους πολίτες, στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες και σέβεται το περιβάλλον, με την μορφή χορηγιών. Στα πλαίσια λοιπόν της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για ακόμη μία φορά τα προϊόντα της, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και συγκεκριμένα στο σπίτι του Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μέσα από αυτή την προσφορά της, είναι να νιώσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του Οργανισμού την απόλυτη ασφάλεια και άνεση που τους αξίζει, αλλά και αυτή της η κίνηση να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες εταιρείες.

Ο εθελοντισμός, η συμμετοχή και η κοινωνική προσφορά της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αποδεικνύουν το όραμα, την αποστολή και τις αξίες της, καθώς η Διοίκηση της εταιρείας έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ότι η υπεύθυνη επιχειρηματική συμπεριφορά οδηγεί σε βιώσιμη επιχειρηματική επιτυχία.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.