24/08/2020

Βρετανία: Η αστυνομία χρησιμοποιεί θερμικές κάμερες για να «ξετρυπώσει» οικιακά πάρτι συνωστισμού

Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας χρησιμοποίησε θερμικές κάμερες προκειμένου να εντοπίσει πάρτι σε σπίτι στο Μάντσεστερ, όπου συμμετείχαν περίπου 200 άνθρωποι. Μέχρι και θερμικές κάμερες με τη βοήθεια ελικοπτέρου επιστράτευσε η βρετανική αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει αν υπήρχε πάρτι σε σπίτι στο Μάντσεστερ, το οποίο είχε υπεράριθμους ανθρώπους στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση του κορονοϊού

Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας χρησιμοποίησε θερμικές κάμερες προκειμένου να εντοπίσει πάρτι σε σπίτι στο Μάντσεστερ, όπου συμμετείχαν περίπου 200 άνθρωποι.

Μέχρι και θερμικές κάμερες με τη βοήθεια ελικοπτέρου επιστράτευσε η βρετανική αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει αν υπήρχε πάρτι σε σπίτι στο Μάντσεστερ, το οποίο είχε υπεράριθμους ανθρώπους στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση του κορονοϊού

Η αστυνομία του Μάντσεστερ κλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου για μία συγκέντρωση περίπου 200 ατόμων σε σπίτι.

Μάλιστα η αστυνομία έκανε και χρήση κατευθυνόμενων βλημάτων προκειμένου να διαλύσει το πάρτι.

Μετά την «επιδρομή» της αστυνομίας στο σπίτι επιβλήθηκε τρίμηνο «λουκέτο» με απόφαση δικαστηρίου, κάτι που σημαίνει ότι μόνο ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα πρόσβασης, ενώ και στην 27χρονη γυναίκα που οργάνωσε το πάρτι, επιβλήθηκε πρόστιμο 100 δολαρίων.

Ο επιθεωρητής Τζιμ Άνταμς της Αστυνομίας του Μάντσεστερ χαρακτήρισε το περιστατικό «εντελώς απαράδεκτο και ανεύθυνο».

Στο Μάντσεστερ από τις 31 Ιουλίου έχουν επιβληθεί επιπλέον μέτρα εξαιτίας της νέας έξαρσης του κορονοϊού, ωστόσο εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα πολυπληθείς συγκεντρώσεις και πάρτι.

 

Πηγή: https://www.reader.gr/

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.