01/09/2020

Η ESET απέσπασε υψηλές διακρίσεις στην έκθεση Market Compass 2020

Η ESET, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, απέσπασε υψηλές διακρίσεις στην έκθεση «Market Compass 2020» της KuppingerCole. Η έκθεση αξιολόγησε τις λύσεις Endpoint Protection, Detection και Response της ESET, καθώς και των ESET Endpoint Security και ESET Enterprise Inspector, και επαίνεσε την ESET για τις ολοκληρωμένες λύσεις της.

Η ESET, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, απέσπασε υψηλές διακρίσεις στην έκθεση «Market Compass 2020» της KuppingerCole. Η έκθεση αξιολόγησε τις λύσεις Endpoint Protection, Detection και Response της ESET, καθώς και των ESET Endpoint Security και ESET Enterprise Inspector, και επαίνεσε την ESET για τις ολοκληρωμένες λύσεις της.

Ο ανεξάρτητος διεθνής οργανισμός αναλύσεων KuppingerCole βοηθά εταιρείες, εταιρικούς χρήστες, integrators και κατασκευαστές λογισμικού στην αντιμετώπιση τόσο των τακτικών όσο και των στρατηγικών προκλήσεων. Η έκθεση Market Compass προσφέρει επισκόπηση της αγοράς και των προμηθευτών της αγοράς Endpoint Protection, Detection & Response (EPDR). Καλύπτει τις τάσεις που επηρεάζουν τη συγκεκριμένη αγορά και τις βασικές δυνατότητες που απαιτούνται για λύσεις σε αυτόν το τομέα, ενώ παρέχει αξιολογήσεις σχετικά με το πόσο καλά οι λύσεις αυτές ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της αγοράς.

Η ESET πέτυχε υψηλές βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες, επιτυγχάνοντας τον τρίτο υψηλότερο αριθμό θετικών αξιολογήσεων από συνολικά 17 προμηθευτές, με κορυφαίες βαθμολογίες σε έξι από τα εννέα κριτήρια ασφαλείας, ενώ και τα υπόλοιπα αξιολογήθηκαν ως θετικά. Η KuppingerCole αξιολογεί λύσεις προμηθευτών σύμφωνα με τα εξής εννέα κριτήρια – Ασφάλεια, Διαλειτουργικότητα, Χρηστικότητα, Ανάπτυξη, Προστασία Malware, Threat Hunting, Αυτοματοποιημένες Απαντήσεις, Δευτερεύον EPP, Συνήθεις Λειτουργίες - με το χαρακτηρισμό «strong positive» (εξαιρετικά θετικό) ως την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Εκτός από ευρεία υποστήριξη σε μια μεγάλη γκάμα λειτουργικών συστημάτων, η KuppingerCole επισημαίνει τη σπάνια τεχνική ικανότητα της ESET να σαρώνει το Unified Extensible Firmware Interface (UEFI). Η ESET επαινείται περαιτέρω για την πλήρη σειρά τεχνικών ανίχνευσης και προστασίας και την εξαιρετική εφαρμογή πολλαπλών, προηγμένων αλγορίθμων ML για τον εντοπισμό μοτίβων κακόβουλης δραστηριότητας. Η ESET είναι ένας από τους λίγους προμηθευτές στην αγορά που αξιοποιεί το Windows AMSI και παρέχει Script Scanner, Advanced Memory Scanner και Ασπίδα Προστασίας Ransomware (Ransomware Shield). Η έκθεση υπογραμμίζει επίσης τη συμβολή της ESET στη χαρτογράφηση του πλαισίου MITER ATT & CK προκειμένου να διευκολυνθεί η ανάλυση κακόβουλων παραγόντων. Η KuppingerCole επαινεί επίσης την υποστήριξη του ESET Enterprise Inspector για διαδραστική ζωντανή αναζήτηση και ανάλυση μνήμης με αυτοματοποιημένες επιλογές απόκρισης, όπως απομόνωση δικτύου ύποπτων κόμβων, τερματισμό διαδικασίας, μετακίνηση / διαγραφή αρχείων και εκτέλεση scripts.

Το εργαλείο EDR της ESET, ESET Enterprise Inspector αξιολογήθηκε προηγουμένως στην έκθεση KuppingerCole Executive View Report 2020.  

Περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις Endpoint Detection και Response της ESET μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κατηγορία Security News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.