03/09/2020

Νέος συνεργάτης για το Security Report

Η Libra Press στην προσπάθεια της να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το περιοδικό Security Report, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κο Νίκο Σαράφογλου. Από την θέση του Σύμβουλου Έκδοσης, ο Νίκος Σαράφογλου θα κατευθύνει την έκδοση του περιοδικού Security Report, ενώ παράλληλα θα υποστηρίξει και τις υπόλοιπες εκδόσεις της Libra Press. Με την συμβολή του Νίκου Σαράφογλου, η Libra Press θα ετοιμάσει νέες καινοτόμες εκδόσεις, για τις οποίες θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Η Libra Press στην προσπάθεια της να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το περιοδικό Security Report, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κο Νίκο Σαράφογλου.

Από την θέση του Σύμβουλου Έκδοσης, ο Νίκος Σαράφογλου θα κατευθύνει την έκδοση του περιοδικού Security Report, ενώ παράλληλα θα υποστηρίξει και τις υπόλοιπες εκδόσεις της Libra Press. Με την συμβολή του Νίκου Σαράφογλου, η Libra Press θα ετοιμάσει νέες καινοτόμες εκδόσεις, για τις οποίες θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.