04/09/2020

ΑΕΛ: Εγκατάσταση καμερών στο Αλκαζάρ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και η τοποθέτηση των καμερών και του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο Στάδιο Αλκαζάρ. Η ΑΕΛ ανακοίνωσε μέσω του επίσημου site της για το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης-CCTV που έχει τοποθετηθεί στο Αλκαζάρ όπου από την επόμενη σεζόν θα χρησιμοποιεί ως έδρα.Η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος καταγραφής και εποπτείας (CCTV) έγινε από την εταιρεία Electronic Line..

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και η τοποθέτηση των καμερών και του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο Στάδιο Αλκαζάρ. Η ΑΕΛ ανακοίνωσε μέσω του επίσημου site της για το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης-CCTV που έχει τοποθετηθεί στο Αλκαζάρ όπου από την επόμενη σεζόν θα χρησιμοποιεί ως έδρα.

Η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος καταγραφής και εποπτείας (CCTV) έγινε από την εταιρεία Electronic Line και μετά από αυτοψία εμπειρογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας, χορηγήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ βεβαίωση καλής λειτουργίας.

 

 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.