07/09/2020

Το νέο site της MEGA SPRINT GUARD A.E. είναι στον αέρα!

Καθ’ όλη τη διαδικασία της ανάπτυξής του νέου, ανανεωμένου site www.megaguard.gr, κύριο μέλημά της εταιρίας, ήταν η δημιουργία μίας σύγχρονης ιστοσελίδας, που θα συνδυάζει την ευχάριστη αισθητική με τη λειτουργικότητα και την ευκολία στην πλοήγηση. Στο νέο site μπορείτε να ενημερωθείτε, εύκολα και γρήγορα, με απλές διαδικασίες πλοήγησης, για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις δράσεις και τη συνολική εταιρική εικόνα.

Καθ’ όλη τη διαδικασία της ανάπτυξής του νέου, ανανεωμένου site www.megaguard.gr, κύριο μέλημά της εταιρίας, ήταν η δημιουργία μίας σύγχρονης ιστοσελίδας, που θα συνδυάζει την ευχάριστη αισθητική με τη λειτουργικότητα και την ευκολία στην πλοήγηση.

Στο νέο site μπορείτε να ενημερωθείτε, εύκολα και γρήγορα, με απλές διαδικασίες πλοήγησης, για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις δράσεις και τη συνολική εταιρική εικόνα.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία για πληροφορίες, ερωτήματα ή σχόλια σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μέσα από τις δυνατότητες που παρέχονται στη σελίδα της επικοινωνίας.

 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.