29/09/2020

Η Hikvision λανσάρει τη νέα cloud υπηρεσία Hik-ProConnect!

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η Hikvision λανσάρει το Hik-ProConnect, μια νέα πρωτοποριακή λύση ασφαλείας που βασίζεται σε cloud και προσφέρει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων. Με το Hik-ProConnect, οι χρήστες μπορούν να συγκεντρώσουν όλες τις συσκευές Hikvision (κάμερες, συναγερμό, συσκευές ελέγχου πρόσβασης, ενδοεπικοινωνία, κ.λπ.) κάτω από μία ενιαία πλατφόρμα, για να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους. Η διαχείριση και ο απομακρυσμένος έλεγχος και συντήρηση του συστήματος, μπορεί να πραγματοποιηθεί από απομακρυσμένο σημείο.

Η Hikvision λανσάρει το Hik-ProConnect, μια νέα πρωτοποριακή λύση ασφαλείας που βασίζεται σε cloud και προσφέρει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων.

Με το Hik-ProConnect, οι χρήστες μπορούν να συγκεντρώσουν όλες τις συσκευές Hikvision (κάμερες, συναγερμό, συσκευές ελέγχου πρόσβασης, ενδοεπικοινωνία, κ.λπ.) κάτω από μία ενιαία πλατφόρμα, για να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους. Η διαχείριση και ο απομακρυσμένος έλεγχος και συντήρηση του συστήματος, μπορεί να πραγματοποιηθεί από απομακρυσμένο σημείο.

Το Hik-ProConnect προσφέρει πολλά οφέλη στους χρήστες, όπως:

Μειωμένο κόστος: Επειδή το σύστημα βασίζεται σε cloud, μπορεί να αναπτυχθεί κατ 'απαίτηση, χωρίς να απαιτείται server ή τοπικό VMS, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτείται μεγάλη επένδυση. Οι συσκευές μπορούν να προστεθούν και να διαμορφωθούν εύκολα και γρήγορα, μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

Συνεχής αναβάθμιση του συστήματος: Το Hik-ProConnect μπορεί να εντοπίσει και να επιλύσει τυχόν αστοχίες συσκευών, απώλεια επικοινωνίας και άλλα ζητήματα εξ αποστάσεως και αποτελεσματικά. Οι χρήστες ενημερώνονται αυτόματα για τις τελευταίες ενημερώσεις στο smartphone κινητό τους.

Ευέλικτη σύνδεση μεταξύ συσκευών: Το Hik-ProConnect συνδυάζει διαφορετικές συσκευές για να αυξήσει συνολικά την ασφάλεια και ταυτόχρονα να επεκτείνει τόσο την απόδοση όσο και την αξία για τους τελικούς χρήστες. Η ενοποίηση των συσκευών παρέχει στους χρήστες ευέλικτες μεθόδους για τον καθορισμό κανόνων, για τύπους συμβάντων, χρονοδιαγράμματα και διάφορες άλλες ενέργειες. Ένα παράδειγμα είναι η συγχώνευση κλήσεων ενδοεπικοινωνίας σε συμβάντα με επαλήθευση βίντεο.

Εγγυημένη ασφάλεια: Το Hik-ProConnect χρησιμοποιεί κορυφαία πρότυπα και πρωτόκολλα προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία. Αυτό περιλαμβάνει το πρωτόκολλο TLS για ιδιωτική και ασφαλή μετάδοση δεδομένων, ένα κλειδί κρυπτογράφησης AES που καθορίζεται από το χρήστη και πολλά άλλα.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.