15/01/2021

Η Teledyne σε συμφωνία για την εξαγορά της FLIR

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η Teledyne Technologies και η FLIR Systems ανακοίνωσαν από κοινού ότι έχουν συνάψει οριστική συμφωνία βάσει της οποίας η Teledyne θα εξαγοράσει τη FLIR. Η  συναλλαγή μετρητών και μετοχών θα αγγίξει τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια!! Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, οι μέτοχοι της FLIR θα λάβουν 56,00$ ανά μετοχή σε μετρητά. Η συναλλαγή, η οποία έχει εγκριθεί από τα διοικητικά συμβούλια και των δύο εταιρειών, αναμένεται να κλείσει στα μέσα του 2021.

Η Teledyne Technologies και η FLIR Systems ανακοίνωσαν από κοινού ότι έχουν συνάψει οριστική συμφωνία βάσει της οποίας η Teledyne θα εξαγοράσει τη FLIR. Η  συναλλαγή μετρητών και μετοχών θα αγγίξει τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια!

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, οι μέτοχοι της FLIR θα λάβουν 56,00$ ανά μετοχή σε μετρητά. Η συναλλαγή, η οποία έχει εγκριθεί από τα διοικητικά συμβούλια και των δύο εταιρειών, αναμένεται να κλείσει στα μέσα του 2021.

Λίγα λόγια για την Teledyne

Η Teledyne παρέχει τεχνολογίες για την ανίχνευση, τη μετάδοση και την ανάλυση πληροφοριών στις αγορές βιομηχανικής ανάπτυξης, όπως η αεροδιαστημική, η άμυνα , ο αυτοματισμός των εργοστασίων, η παρακολούθηση του περιβάλλοντος, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ηλεκτρονικών, η ενέργεια, κ.λπ.

Και η FLIR

Η FLIR Systems, είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας παγκοσμίως, με τζίρο που ξεπερνά τα 770 εκατομμύρια δολάρια. Προσφέρει καινοτόμες λύσεις θερμικής/θερμογραφικής απεικόνισης, Video Analytics και προηγμένων συστημάτων έγκαιρης ανίχνευσης απειλών. Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρίας προσαρμόζεται σε πληθώρα εφαρμογών, όπως κυβερνητικές, αμυντικές, βιομηχανικές και εμπορικές.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.