Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
23 Μαρτίου 2021 16:27

Optex REDSCAN PRO

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2Fba94c9f830af87c5b44ae49c2b76d56d XL

Η OPTEX παρουσίασε χθές 22/03/2021 τους νέους αισθητήρες ανίχνευσης λέιζερ REDSCAN PRO μία νέα και πρωτοποριακή λύση για την αποτελεσματική περιμετρική προστασία χώρων. Η G.I. SECURITY S.A. σας έχει ήδη παρουσιάσει από χθες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ανιχνευτών της OPTEX που θα τα βρείτε στο επίσημο website www.gisecurity.gr.

Η OPTEX παρουσίασε χθές 22/03/2021 τους νέους αισθητήρες ανίχνευσης λέιζερ REDSCAN PRO μία νέα και πρωτοποριακή λύση για την αποτελεσματική περιμετρική προστασία χώρων.

Η G.I. SECURITY S.A. σας έχει ήδη παρουσιάσει από χθες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ανιχνευτών της OPTEX που θα τα βρείτε στο επίσημο website www.gisecurity.gr.

Η τελευταία εξέλιξη της βραβευμένης σειράς REDSCAN LiDAR, το REDSCAN PRO μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια τους εισβολείς σε εύρος 50mx100m, χωρίς “κενά” !

Για την κάλυψη των μεμονωμένων αναγκών κάθε χώρου, το REDSCAN PRO διαθέτει έξυπνη λογική πολλαπλών ζωνών. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε ζώνη ανίχνευσης, η ευαισθησία, το μέγεθος και η έξοδος στόχου μπορούν να διαμορφωθούν ανεξάρτητα, επιτρέποντας την προσαρμογή του κινδύνου και της θέσης της ζώνης και παρέχουν μέγιστο ρυθμό λήψης με ελάχιστους συναγερμούς.

Η μονάδα κάμερας που διαθέτει ο αισθητήρας προσφέρει οπτική βοήθεια για διαμόρφωση και ανάλυση μετά τον συναγερμό. Όταν δημιουργείται ένας συναγερμός, ένα αρχείο αποθηκεύεται με αρχείο καταγραφής συναγερμών και εικόνα βίντεο. Βοηθά τις ομάδες ασφαλείας να αναθεωρούν τους συναγερμούς και να ελέγχουν εάν πρέπει να ληφθούν μέτρα ή εάν πρέπει να προσαρμοστούν οι ρυθμίσεις.

Ο Mac Kokobo, Διευθυντής & Ανώτερος Γενικός Διευθυντής στο OPTEX, λέει ότι η νέα σειρά REDSCAN PRO παρέχει την απόλυτη λύση ανίχνευσης: «Για μια δεκαετία συλλέγουμε σχόλια από τους πελάτες μας για τις εφαρμογές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το LiDAR. Διαθέτοντας το μεγαλύτερο εύρος ανίχνευσης, αλλά χωρίς καμία επιδείνωση της απόδοσης, σε συνδυασμό με την ικανότητα λειτουργίας σε σκληρά εξωτερικά περιβάλλοντα και την ακριβή προσαρμογή της περιοχής ανίχνευσης και του μεγέθους στόχου, η νέα μας σειρά REDSCAN PRO είναι η ιδανική λύση για μεγάλες υποδομές, κρίσιμες εγκαταστάσεις, κατοικίες υψηλού επιπέδου και άλλες τοποθεσίες υψηλής ασφάλειας.

“Με βελτιωμένη ευελιξία και λειτουργικότητα διαμόρφωσης, το REDSCAN PRO σάς επιτρέπει να κάνετε περισσότερα με μία μόνο συσκευή που μπορεί να προσφέρει και να επιτυγχάνει αυτό που κάποτε έκαναν πολλές συσκευές.”

Το REDSCAN PRO διαθέτει κομψή, νέα σχεδίαση, με ευέλικτη δυνατότητα τοποθέτησης (κλίση +5 έως -95 μοιρών), απλή ρύθμιση και εύκολη στη χρήση διαμόρφωση ιστού. Οι αισθητήρες είναι επίσης συμβατοί με το προφίλ S ONVIF (Open Network Video Interface Forum). Το ONVIF είναι ένα παγκόσμιο πρότυπο για φυσικά προϊόντα ασφαλείας που βασίζονται σε IP, το οποίο στοχεύει στην τυποποίηση του τρόπου επικοινωνίας των προϊόντων IP εντός της βιομηχανίας παρακολούθησης βίντεο μεταξύ τους.

Η σειρά REDSCAN Pro περιλαμβάνει δύο μοντέλα – το RLS-3060V με εμβέλεια έως 30x60m και το RLS-50100V έως 50x100m. Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από τέλη Απρίλιου του 2021.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...