24/03/2021

Ύστερα από 46 χρόνια η CADDX ανανεώνει το Λογότυπό (LOGO) της!

H G.I. SECURITY S.A. ως επίσημος Αντιπρόσωπος και Εισαγωγέας της CADDX σε Ελλάδα και Κύπρο σας παρουσιάζει το νέο LOGO της CADDX. Πρόκειται για το νέο λογότυπο που θα ανανεώσει τον παραδοσιακό γνωστό σήμα της CADDX, που επί δεκαετίες αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν για τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής συστημάτων ασφαλείας. Το νέο λογότυπο σηματοδοτεί την πλήρη ανανέωση και εκσυγχρονισμό της CADDX για το 2021.

H G.I. SECURITY S.A. ως επίσημος Αντιπρόσωπος και Εισαγωγέας της CADDX σε Ελλάδα και Κύπρο σας παρουσιάζει το νέο LOGO της CADDX

Πρόκειται για το νέο λογότυπο που θα ανανεώσει τον παραδοσιακό γνωστό σήμα της CADDX, που επί δεκαετίες αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν για τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής συστημάτων ασφαλείας. Το νέο λογότυπο σηματοδοτεί την πλήρη ανανέωση και εκσυγχρονισμό της CADDX για το 2021.

Στο πλαίσιο αυτό η αλλαγή του λογότυπου της CADDX και ο εκσυχγρονισμός της εταιρικής ταυτότητας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σταθμό καθώς πλέον στο λογότυπο της CADDX εντάσσονται όλα τα Brands του Security Division της UTC/CARRIER.

Για πάνω από 40 χρόνια από το 1975, η CADDX κατέχει ηγετική θέση στην παροχή περίπλοκων αλλά και απλών προϊόντων για τη βιομηχανία ασφάλειας. Συνδυάζουν την πρωτοποριακή μηχανική σχεδίαση με τις πιο προηγμένες τεχνικές κατασκευής παράγουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό ασφαλείας τόσο για οικιακή όσο και για την πιο απατητική εμπορική εφαρμογή. Για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη αξιόπιστη απόδοση, το CADDX χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρονικών υπολογιστών της Αμερικής. Τα μηδενικά ελαττώματα που παρουσιάζουν και η δοκιμή των προϊόντων εξασφαλίζουν στο 100% ότι όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας. Όταν βλέπετε το όνομα CADDX, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει τον πιο εξελιγμένο και αξιόπιστο εξοπλισμό ασφαλείας που είναι διαθέσιμος σήμερα στον κόσμο.

INFO
  • G.I. Security SA
  • 16o χλμ Λεωφ. Λαυρίου, 190 02 Παιανία
  • τηλ: 210-6040601 | fax: 210-6658710
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.gisecurity.gr/el
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.