Η εφαρμογή Texecom Connect ενσωματώνεται με τα κορυφαία συστήματα ασφαλείας της Texecom, Premier Elite Series, και σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε άμεσο έλεγχο του σπιτιού σας και της ασφάλειάς σας.
25/01/2022

ML-525R

Ο νέος universal ασύρματος αμφίδρομος δέκτης 5 καναλιών ML-525R υποστηρίζει την ελληνική και την αγγλική γλώσσα και διαθέτει LCD οθόνη με οπτικές ενδείξεις για ανοικτές παγίδες radar, tamper, low battery anti jamming, κ.λπ.
Η σειρά προϊόντων AI PRO 2 της Tiandy διατίθεται από τη Novo Technologies για έργα που απαιτούν λύσεις AI είτε σε συνδυασμό με τα NVR της Tiandy, είτε με ανοιχτά λογισμικά διαχείρισης video (VMS) όπως αυτά της AxxonSoft.
Η NSC πιστή στα ραντεβού της με τις καινοτομίες, προσθέτει την εφαρμογή SmartRevision –ένα ακόμα όπλο- στη φαρέτρα των εργαλείων του εγκαταστάτη/συντηρητή. Πρόκειται για μια πολύ απλή στη χρήση εφαρμογή για smartphones, tablets κ.ά...
Ο S5060 είναι ένας πίνακας ελέγχου για τον τηλεχειρισμό συρόμενων πορτών. Ενσωματώνει δέκτη 433,92 MHz PLL με δυνατότητα καταχώρησης μέχρι 250 τηλεχειριστηρίων με δυνατότητα ρύθμισης ροπής του κινητήρα και αυτομάτου κλεισίματος.
Αυξήστε την ασφάλεια του σπιτιού σας με αυτόν τον ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα, ο οποίος ακούγεται αμέσως μόλις εντοπίσει αυτό το άκρως επικίνδυνο και άοσμο αέριο. Διαθέτει πιστοποίηση EN50291, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο...
Το EC-801 είναι ένας συνδυασμός βολτόμετρου και αμπερόμετρου, σε μία συσκευή μικρού μεγέθους και εύκολης διασύνδεσης. Διαθέτει δύο DC-JAC, ένα female για είσοδο τάσης και ένα male έξοδος προς τη συσκευή...
Παράθυρα, μικρά και στενά μπαλκόνια, πόρτες ή γκαραζόπορτες, και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις είναι που μπορούμε να προτιμήσουμε τον νέο ανιχνευτή Patrol-108 της GSN.
Ιδανικό Dual Headset για εργαζόμενους που καλούνται να διαχειριστούν μεγάλους όγκους τηλεφωνικών κλήσεων σε χώρους όπως call centers, γραφεία πωλήσεων, τηλεφωνικά κέντρα και πολλούς άλλους.
Το Dual Curtain Outdoor εξασφαλίζει ανίχνευση υψηλής ακρίβειας και εμβέλειας, χάρις τους διπλούς ανεξάρτητους αισθητήρες στενής δέσμης και το ενσωματωμένο αλγόριθμο αποφυγής ψευδών συναγερμών 3 επιπέδων ELSA.
25/01/2022

AMC DT16

Ο DT16 είναι ένας αισθητήρας διπλής τεχνολογίας τύπου «κουρτίνα» που χρησιμοποιεί PIR και μικροκύμα για την αναγνώριση κίνησης σε πόρτες και παράθυρα. Ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα να αναγνωρίζει την κατεύθυνση της κίνησης. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ρυθμιστεί έτσι, ώστε να ενεργοποιεί συναγερμό...
Το νέο πακέτο υπηρεσία Global GPRS «ZeroG» της ΠΕΡΣΕΑΣ SECURITY έρχεται με μηδενικά τέλη κινητής τηλεφωνίας για τους συνεργαζόμενους εγκαταστάτες! Η νέα υπηρεσία έρχεται να εξαλείψει τις μηνιαίες χρεώσεις των GPRS συσκευών, κρατώντας την ποιότητα της υπηρεσίας σε άριστο επίπεδο με υποστήριξη πολλαπλών παρόχων.
25/01/2022

ANGA AG-BS1

Ενσύρματη μεταλλική σειρήνα εξωτερικού χώρου μεγάλης αντοχής με στάθμη ήχου 120dB. Είναι συμβατή με όλα τα κέντρα συναγερμού και διαθέτει μία αρνητική εντολή -GO & μια θετική εντολή +GO. Δέχεται μπαταρία για αυτονομία 12v 1.2Ah.
Στην επιτυχημένη σειρά IP καμερών EasyIP 2.0 Plus 2ης γενεάς (DS-2CD2xx3G2) έχει προστεθεί ένας μεγάλος αριθμός νέων καμερών με ανάλυση 4Κ (8MP). Έτσι διατίθενται πλέον κάμερες όλων των τύπων, όπως bullet, dome απλές ή τύπου turret ή με αντιβανδαλιστική προστασία ΙΚ10, με σταθερό φακό...
Ο αναλογικός πίνακας Detect 3004 είναι πιστοποιημένος με ΕΝ 54-2 και ΕΝ 54-4 σύμφωνα με τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες CE και μπορεί να λειτουργήσει επιτυχώς ακόμα και στις πιο δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες, ηλεκτρικές παρεμβάσεις, ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, κραδασμούς κ.τ.λ.
Σελίδα 1 από 208

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.