14/06/2021

Νέα συνεργασία της Konica Minolta Greece με την Luxriot

Η Konica Minolta Greece ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Luxriot, πάροχο κορυφαίων λύσεων και λογισμικών για τη διαχείριση βίντεο. Στα πλαίσια διεύρυνσης στρατηγικών συνεργασιών, η  Konica Minolta Greece θα διανέμει αποκλειστικά τα πρωτοποριακά VMS της Luxriot.

Η Konica Minolta Greece ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Luxriot, πάροχο κορυφαίων λύσεων και λογισμικών για τη διαχείριση βίντεο. Στα πλαίσια διεύρυνσης στρατηγικών συνεργασιών, η  Konica Minolta Greece θα διανέμει αποκλειστικά τα πρωτοποριακά VMS της Luxriot. Το σύστημα διαχείρισης βίντεο της εταιρίας είναι εξαιρετικά εύχρηστο και χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας, προσφέροντας μεγάλη αξιοπιστία. Το λογισμικό Luxriot Evo αναλύει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων και παρέχει όλα τα σύγχρονα εργαλεία για την αναγνώριση προσώπου/οχήματος, την αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, τον εντοπισμό ύποπτων συμπεριφορών, τη διαχείριση κυκλοφορίας κ.ά., βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια.

KONICA MINOLTA, τηλ.: 210-2896600.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.