23/06/2021

Κάμερες Partizan από 2ΜP μέχρι 4Κ

Η ευρωπαϊκή ιδανική επιλογή που συνδυάζει ποιότητα κατασκευής, 3 χρόνια εγγύηση και αποτελεσματικό και καινοτόμο λογισμικό που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός σταθερού και απαιτητικού VMS. Το λογισμικό μπορεί να παραμετροποιηθεί και να περιέχει τα λογότυπα του εγκαταστάτη.

Η ευρωπαϊκή ιδανική επιλογή  που συνδυάζει ποιότητα κατασκευής, 3 χρόνια εγγύηση και αποτελεσματικό  και καινοτόμο λογισμικό που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός σταθερού και απαιτητικού VMS. Το λογισμικό μπορεί να παραμετροποιηθεί και να περιέχει τα λογότυπα του εγκαταστάτη. Ένα από τα διαθέσιμα μοντέλα καμερών της Partizan, είναι η IPO-VF5MP AF 5.0Mp, με αισθητήρα 1/2.8" "Sony Starvis, φακό μεταβλητής εστίασης 2,8-12mm και ανάλυση 5MP. Διαθέτει IR που αγγίζουν τα 60 μέτρα, υποστηρίζει αλγόριθμο συμπίεσης βίντεο Η.265 για μείωση του bandwidth και του αποθηκευτικού χώρου και πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP66, για να αντέχει στο νερό και της σκόνη. Είναι συμβατή με το ONVIF για να μπορεί να συνεργαστεί και με προϊόντα άλλων κατασκευαστών.

ΑΑ-ΑLARM, τηλ.: 210-3800100.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.