Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
12 Ιουλίου 2021 11:04

CADDX UltraSync app

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F4b1841ef7ec3cf3434ef096c36421a39 XL

.

Η ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή της CADDX UltraSync είναι μια λύση Secure Cloud, που συνδέει απρόσκοπτα όλες τις συσκευές της CADDX για απομακρυσμένο έλεγχο. Είναι ίσως ο πιο ασφαλής τρόπος επικοινωνίας με το σύστημά ασφαλείας σας. Διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες 24/24, σε πραγματικό χρόνο..

Η ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή της CADDX UltraSync είναι μια λύση Secure Cloud, που συνδέει απρόσκοπτα όλες τις συσκευές της CADDX για απομακρυσμένο έλεγχο. Είναι ίσως ο πιο ασφαλής τρόπος επικοινωνίας με το σύστημά ασφαλείας σας. Διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες 24/24, σε πραγματικό χρόνο και ασφαλείς από το cloud. Αυτή η λύση πληροί πλήρως τις πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές απαιτήσεις και είναι διαθέσιμη οπουδήποτε με μια υπηρεσία 24/7 από το πιο επαγγελματικό δίκτυο IP. Με την εφαρμογή της CADDX UltraSync+, ο χρήστης έχει άμεση επικοινωνία με το σύστημα ασφαλείας της CADDX. Από το κινητό του ο χρήστης μπορεί εύκολα να ελέγξει το σπίτι του και να κάνει τις ακόλουθες λειτουργίες:

  • Οπλισμός και Αφοπλισμός του συστήματος.
  • Alarm Reports με ειδοποίηση ή email.
  • Geo-fencing λειτουργία προσέγγισης στον χώρο σας μέσω κινητού.
  • Διαχείριση Χρηστών.
  • Χειρισμός συσκευών Z-WAVE και αυτοματισμών, όπως φώτα, κλειδαριές, θερμοσίφωνα, κλιματισμό και πολλά άλλα.
  • Φωνητικές εντολές Amazon Alexa και Google Assistant.
  • Δείτε Βίντεο ζωντανά από τον χώρο σας ή σε περίπτωση Alarm.
  • Δημιουργείστε προσωρινούς χρήστες με κωδικό, όπως καθαρίστρια ή επισκέπτες.
  • Ελέγξτε το ιστορικό των συναγερμών.
  • Δημιουργείστε σενάρια και σκηνές προσαρμοσμένες για τον χώρο σας, όπως για παράδειγμα όταν φτάσω σπίτι να ανοίξει το γκαράζ, να ανοίξουν τα εξωτερικά φώτα, να ρυθμιστεί η θέρμανση σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και πολλά άλλα.
  • Ο εγκαταστάτης μπορεί να προγραμματίσει και να ρυθμίσει το σύστημα του συναγερμού απομακρυσμένα μετά από έγκριση του ιδιοκτήτη.

Βασικά πλεονεκτήματα του UltraSync: Δεν απαιτείται διαμόρφωση για συσκευές αιχμής. Το UltraSync σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα και γρήγορα συνδέσεις M2M για έξυπνες συσκευές, έτσι ώστε οι συνδέσεις να έχουν ρυθμιστεί εκ των προτέρων πριν φτάσει ο εγκαταστάτης στον χώρο.
Επικοινωνία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο: Η χρονική καθυστέρηση στη μεταφορά δεδομένων από ένα σημείο σε δίκτυο σε άλλο είναι κρίσιμη. Το UltraSync παρέχει μια επικοινωνία δεδομένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, χάρη σε ένα δίκτυο χαμηλής καθυστέρησης – υψηλής απόδοσης.
Ασφαλής συνδεσιμότητα: Ενώ η σημασία της ασφαλούς σύνδεσης μέσω διαδικτύου είναι ευρέως κατανοητή και συμφωνημένη, η πραγματικότητα είναι συχνά διαφορετική. Το UltraSync διασφαλίζει ότι η συνδεσιμότητα είναι ασφαλής ανά πάσα στιγμή. Το UltraSync συνδέει όλα όσα συμβαίνουν μεταξύ του προγράμματος εγκατάστασης, του κεντρικού σταθμού παρακολούθησης, της διαχείρισης υπηρεσιών push και mail και των παρόχων, καθώς και τον χειρισμό και την πρόληψη συναγερμών.
Χρήστης: Ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί εξ’ αποστάσεως το σύστημά του με την δωρεάν εφαρμογή της CADDX σε smartphone ή tablet. Σε περίπτωση συναγερμού λαμβάνεται ειδοποίηση (push notification) με βίντεο. Το σύστημα είναι πάντα στη διάθεσή σας, οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
Πρόγραμμα εγκατάστασης: Λόγω του UltraSync, ο εγκαταστάτης μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του γρήγορη εγκατάσταση και βέλτιστη υποστήριξη με μέγιστη ασφάλεια. Τα ευέλικτα χαρακτηριστικά προγραμματισμού και διαχείρισης καθιστούν δυνατή την υποστήριξη του πελάτη κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας, οπουδήποτε στον κόσμο.
Σταθμός παρακολούθησης: Ο Σταθμός Παρακολούθησης προσφέρει μια υπηρεσία 24/7 όπου όλες οι επικοινωνίες και οι υπηρεσίες συμμορφώνονται με τους τελευταίους κανονισμούς. Η υπηρεσία μπορεί να προσαρμοστεί στις προσδοκίες του πελάτη. Να επιλέγετε μόνο Επίσημους Πιστοποιημένους Σταθμούς της CADDX για να πάρετε τις μέγιστες δυνατότητες του συστήματος σας.

G.I. Security SA, τηλ.: 210-6040601.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...