20/07/2021

Αναβάθμιση λογισμικού κάρτας δικτύου Webserver (TCP/IP) για τους πίνακες πυρανίχνευσης NSC Solution F1 & Solution F2

Η NSC αναβαθμίζει τα προϊόντα της και προσφέρει νέες δυνατότητες και ευκολίες. H κάρτα Webserver μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε πίνακα πυρανίχνευσης της NSC (Solution F1 & F2) και επιτρέπει τη σύνδεση με τον πίνακα πυρανίχνευσης για τον πλήρη χειρισμό του, από οποιονδήποτε φυλλομετρητή (web browser), π.χ...

Η NSC αναβαθμίζει τα προϊόντα της και προσφέρει νέες δυνατότητες και ευκολίες. H κάρτα Webserver μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε πίνακα πυρανίχνευσης της NSC (Solution F1 & F2) και επιτρέπει τη σύνδεση με τον πίνακα πυρανίχνευσης για τον πλήρη χειρισμό του, από οποιονδήποτε φυλλομετρητή (web browser), π.χ. Internet Explorer, Google Chrome κλπ χωρίς τη χρήση επιπλέον ειδικού λογισμικού.

H νέα αναβάθμιση του λογισμικού της κάρτας Webserver φέρνει ένα νέο, εξαιρετικά μοντέρνο και διαισθητικό περιβάλλον, που εντυπωσιάζει με πολλές νέες κορυφαίες δυνατότητες αφού έχει ανακατασκευαστεί εντελώς. Το νέο περιβάλλον χειρισμού έχει γίνει ακόμα πιο φιλικό προς τον χρήστη. Μία από τις κορυφαίες λειτουργίες είναι η δυνατότητα ρύθμισης αυτόματης αποστολής μηνυμάτων email, σε προεπιλεγμένες διευθύνσεις email με πληροφορίες για την κατάσταση του συστήματος. Επίσης, η νέα σχεδίαση έχει βελτιωθεί σημαντικά για προβολή σε smartphone συσκευές και tablets. Η ενσωμάτωση της ηχητικής ειδοποίησης σε περίπτωση συναγερμού ή σφάλματος (με δυνατότητα ενεργοποίησης- απενεργοποίησης), αλλά και η επιλογή της Ελληνικής γλώσσας, δίνουν ακόμα μια ευκολία χειρισμού παραπάνω στο ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον. Επιπλέον, το λογισμικό βασίζεται σε σύγχρονα και αυστηρά πρότυπα ασφαλείας, όσον αφορά την κρυπτογράφηση της επικοινωνίας. Η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση λογισμικού είναι συμβατή και με όλες τις παλαιές κάρτες Webserver που είναι εγκατεστημένες σε ήδη εγκατεστημένους πίνακες. Οι παλαιές εκδόσεις, μπορούν να αναβαθμιστούν επί τόπου σε λιγότερο από 5 λεπτά από τον εγκαταστάτη.
Όσο αφορά τον Webserver νέες δυνατότητές του είναι:

Πλήρως επανασχεδιασμένο, πολύγλωσσο (και Ελληνικά) με γρήγορη απόκριση περιβάλλον εργασίας χρήστη (συμπεριλαμβανομένης της σκοτεινής λειτουργίας).

  • Αυτόματη ενημέρωση με μηνύματα email σε πραγματικό χρόνο.
  • Ειδοποίηση στην επιφάνεια εργασίας συμβάντων συναγερμού και σφάλματος, συμπεριλαμβανομένης της ηχητικής ειδοποίησης.
  • Εκτεταμένη μνήμη αρχείου συμβάντων συστήματος πυρανίχνευσης και αρχείου συμβάντων λογισμικού (περίπου 10.000 καταχωρήσεις το καθένα).
  • Μνήμη συμβάντων με λειτουργία αναζήτησης πλήρους κειμένου.
  • Αποστολή email σε περίπτωση συναγερμού / σφάλματος, που διαμορφώνονται ξεχωριστά για κάθε χρήστη.
  • Κρυπτογραφημένη σύνδεση μέσω SSL.
  • Αυτόματη ενημέρωση όλων των στοιχείων πιστοποιητικών ασφαλείας (OpenSSL, πιστοποιητικά ασφαλείας και μονάδες Webserver).
  • Δημιουργία δεδομένων υποστήριξης (προγραμματισμός, διαγνωστικό, αρχείο συμβάντων) για εκτεταμένη απομακρυσμένη διάγνωση του συστήματος ή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων του συστήματος .
  • Δυνατότητα επί τόπου αναβάθμισης υπαρχόντων καρτών Webserver με φιλικό προς τον χρήστη οδηγό, του εργαλείου προγραμματισμού του συστήματος πυρανίχνευσης FAS-Tool V8.4.0.7 με μερικά απλά βήματα και σε λιγότερο από 5 λεπτά.

 

NSC-Hellas, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2311-821295 / Αθήνα, τηλ.: 210-2201458.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.