01/08/2021

OPTEX RLS-3060V

Το RLS-3060V της OPTEX παρέχει ανίχνευση 30x60m (190 μοιρών), επιτρέποντας την προστασία μεγάλων περιοχών, με έναν μόνο αισθητήρα. Η περιοχή ανίχνευσης μπορεί να χωριστεί σε έως και 8 ανεξάρτητες ζώνες και για καθεμία από αυτές μπορεί να προσαρμοστεί το μέγεθος, η ευαισθησία και η έξοδος. Δίνει μεγάλη ευελιξία στην προσαρμογή...

Το RLS-3060V της OPTEX παρέχει ανίχνευση 30x60m (190 μοιρών), επιτρέποντας την προστασία μεγάλων περιοχών, με έναν μόνο αισθητήρα. Η περιοχή ανίχνευσης μπορεί να χωριστεί σε έως και 8 ανεξάρτητες ζώνες και για καθεμία από αυτές μπορεί να προσαρμοστεί το μέγεθος, η ευαισθησία και η έξοδος. Δίνει μεγάλη ευελιξία στην προσαρμογή των ρυθμίσεων ανάλογα με τη θέση των ζωνών και το επίπεδο απειλής. Για παράδειγμα, μια ζώνη ανίχνευσης μπορεί να ρυθμιστεί για την ανίχνευση ατόμων, ενώ μια άλλη ρυθμίζεται για την ανίχνευση οχημάτων ή μία ζώνη μπορεί να οριστεί ως προειδοποίηση και άλλη ως άμεση ειδοποίηση ασφαλείας. Επιπλέον, το RLS-3060V διαθέτει μια ενσωματωμένη κάμερα που μπορεί να καταγράψει στη συσκευή συμβάντα συναγερμού και να αποθηκεύσει φωτογραφίες και βίντεο πριν και μετά την το αίτιο του συναγερμού. Το καταγεγραμμένο υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί  για το προσδιορισμό του αντικείμενου που προκάλεσε τον συναγερμό, ώστε να  γίνουν απαραίτητες προσαρμογές στις ρυθμίσεις.

GQ TECH, τηλ.: 210-6640025.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.