13/09/2021

Μονάδα απολύμανσης Sany Safe της AVS Electronics

Στην νέα πραγματικότητα της καθημερινής ζωής μας είναι ζωτικό το να ζούμε σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον. Η τακτική και λεπτομερείς απολύμανση όμως είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο να πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό.

Στην νέα πραγματικότητα της καθημερινής ζωής μας είναι ζωτικό το να ζούμε σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον. Η τακτική και λεπτομερείς απολύμανση όμως είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο να πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό.

Το Sany Safe αποτελεί τη λύση στο ζητούμενο αυτό: ένα ισχυρό απολυμαντικό που ψεκάζει τον αέρα με θερμό εξαερισμό/αερόλυση, απολυμαίνει πλήρως οποιοδήποτε περιβάλλον, διασκορπάται ομοιόμορφα σε όλες τις επιφάνειες του χώρου με μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η ειδική μη τοξική σύνθεση του απολυμαντικού είναι σε θέση να εξαλείψει με ασφάλεια τα παθογόνα: όπως ιούς, μικρόβια, μύκητες και μούχλα. Το μείγμα που εξατμίζεται στον αέρα παραμένει στον χώρο για αρκετές ώρες, διαλύοντας τυχόν σωματίδια, ακόμη και τα μικρότερα φτάνοντας και στα πιο απρόσιτα μέρη.

Ο χρόνος απολύμανσης ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του χώρου, το επιλεγμένο μέγεθος δοχείου υγρού 5, 10, ή 25 λίτρων για την εκτέλεση πολλών κύκλων απολύμανσης, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και την επιλεγμένη ένταση (χαμηλή, μεσαία και υψηλή) με διάρκεια απολύμανσης έως και 8 μήνες (με χαμηλή ένταση απολύμανσης - μία φορά την βδομάδα- 100m3 περιβάλλον - δεξαμενή 25 λίτρων).

Η σύνδεση και τοποθέτηση του συστήματος είναι αρκετά απλή, αρκεί να συνδέσετε το Sany Safe στην τάση και θα απολυμάνετε αυτόματα όλα τα δωμάτια σας κάθε βράδυ, χάρη στον εβδομαδιαίο προγραμματισμό. Η παραμετροποίηση της συσκευής γίνεται μέσω εφαρμογής Smartphone και χάρη στην απλή και διαισθητική εφαρμογή, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαχειριστείτε το Sany Safe, προσαρμόζοντας όγκο, συχνότητα και ένταση ψεκασμού του συστήματος σας. Ο χειρισμός της συσκευής γίνεται μέσω του ενσωματωμένου modem GPRS ή 4G (επιλογή ανά μοντέλο) και η συσκευή έρχεται με συμπεριλαμβανόμενη και προπληρωμένη κάρτα Global SIM Data με διάρκεια ισχύος 2 ετών. Συνιστάται να συνδυάσετε τις ήδη εκτελούμενες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης με την επιπρόσθετη απολύμανση που εκτελεί η συσκευή, σύμφωνα με τις διατάξεις που δίνονται από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και τον ΕΟΔΥ (Εθνικό Οργανισμό Δημοσία Υγείας).

Rakson, τηλ: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.