28/09/2021

Νέα σειρά Turbo HD Pro ColorVu DF8T της Hikvision

Η Hikvision έρχεται να δώσει τη λύση με τις νέες κάμερες ColorVu, οι οποίες επεκτείνουν και ενισχύουν τις δυνατότητες επιτήρησης στο σκοτάδι. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω του εξαιρετικά φωτεινού φακού (με F1.0) και μέσω των ειδικών αυτό-προσαρμοζόμενων αλγόριθμων επεξεργασίας της εικόνας.

Η Hikvision έρχεται να δώσει τη λύση με τις νέες κάμερες ColorVu, οι οποίες επεκτείνουν και ενισχύουν τις δυνατότητες επιτήρησης στο σκοτάδι. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω του εξαιρετικά φωτεινού φακού (με F1.0) και μέσω των ειδικών αυτό-προσαρμοζόμενων αλγόριθμων επεξεργασίας της εικόνας. Χάρη στους νέους προηγμένους φακούς και τους αισθητήρες υψηλής απόδοσης, η νέα σειρά καμερών ColorVu της Hikvision μπορεί και καταγράφει εικόνες υψηλής ευκρίνειας ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό. Η σειρά DF8T διαθέτει επίσης ένα συμπληρωματικό φωτισμό (λευκό φως) για να προσφέρει έγχρωμο βίντεο ακόμα και σε σενάρια με μηδαμινό φωτισμό! Οι εν λόγω κάμερες είναι ιδανικές για εγκατάσταση σε μονοκατοικίες, πολυώροφα διαμερίσματα, πάρκα, λιμάνια, πάρκινγκ αλλά και σε εμπορικά καταστήματα. Στα εμπορικά καταστήματα οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τις εισόδους/εξόδους, καθώς και όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπου συνήθως συμβαίνουν κλοπές. Μερικά από τα διαθέσιμα μοντέλα είναι οι κάμερες DS-2CE70DF8T-MF, DS-2CE10DF8T-F, DS-2CE70DF8T-MF και DS-2CE10DF8T-F στα 2MP (1920x1080), με φακό 2.8mm, εμβέλεια λευκού φωτός 20 μέτρα, WDR 130dB, ελάχιστη φωτεινότητα για έγχρωμη εικόνα 0.0003 Lux και προστασία IP68, εκ των οποίων οι δύο είναι bullet και οι άλλες δύο dome, με γωνία θέασης 83°ή 106°.

ΠΕΡΣΕΑΣ SECURITY, τηλ.: 210-9518000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.