19/10/2021

Νέα εφαρμογή iBusiness DPh από την της New Security DPh

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου με την νέα εφαρμογή «iBusiness DPh» της New Security DPh. Με τη νέα εφαρμογή i Business DPh web application & mobile app-όλοι οι συνεργάτες της New Security DPh αποκτούν on line πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των εγκαταστάσεών τους. Οn line αυτοματοποιημένη ενημέρωση με όλες τις πληροφορίες...

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου με την νέα εφαρμογή «iBusiness DPh» της New Security DPh. Με τη νέα εφαρμογή i Business DPh web application & mobile app-όλοι οι συνεργάτες της New Security DPh αποκτούν on line πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των εγκαταστάσεών τους. Οn line αυτοματοποιημένη ενημέρωση με όλες τις πληροφορίες για την κατάσταση του συναγερμού. Δυνατότητα ενημέρωσης για τα συμβάντα, αλλά και για την κατάσταση του συστήματός τους, μέσω web application & mobile app. Τελευταίας γενιάς και αναγνωρισμένης ποιότητας σύστημα ERP και CRM για εσωτερική μηχανογραφική ολοκλήρωση, με ταυτόχρονη αυξημένη δυνατότητα διαχείρισης των εμπορικών, οικονομικών και πελατειακών σχέσεων. Οι καινοτομίες όμως δεν σταματούν εδώ! Ταυτόχρονα, από τη δικτυακή σελίδα της New Security DPh, οι συνεργάτες της εταιρίας να αποκτούν πρόσβαση στην υπηρεσία iBusiness μέσω κωδικών που προστατεύονται από πολλαπλά συστήματα ασφαλείας. Το Web Interface της εφαρμογής εξασφαλίζει συμβατότητα Cross-Platform με όλα τα συστήματα, όπως Windows, Linux, iOS, Android, κτλ., αφού λειτουργεί μέσα από το παράθυρο του Web Browser. Το σύστημα τρέχει σε ασφαλές περιβάλλον εργασίας στους ιδιόκτητους Server της New Security DPh.

New Security DPh, τηλ.: 210-9952390.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.