01/11/2021

Το DSC Power Manage είναι πλέον εδώ!

Η πλατφόρμα διαχείρισης Power Manage της DSC είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από την KEEPER Group! Από σήμερα με τα DSC συστήματα οι εγκαταστάτες απολαμβάνουν μοναδικές δυνατότητες όπως...

Η πλατφόρμα διαχείρισης Power Manage της DSC είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από την KEEPER Group! Από σήμερα με τα DSC συστήματα οι εγκαταστάτες απολαμβάνουν μοναδικές δυνατότητες όπως:

  • Απομακρυσμένη παραμετροποίηση των συστημάτων μέσω PC Web-based εφαρμογής. Οπουδήποτε και αν είστε στον κόσμο, με ένα οποιοδήποτε PC κάνετε login στον λογαριασμό σας και έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλο το πελατολόγιο σας.
  • Μαζική διαχείριση των πελατών σας. Με μία μόνο ματιά στο σύνολο των πελατών σας, μπορείτε άμεσα και γρήγορα να φιλτράρετε ποιοι αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα και έτσι να βελτιώσετε κατακόρυφα το customer support που προσφέρετε.
  • Επιτυγχάνεται υψηλή διάγνωση ενός τεχνικού προβλήματος, ενώ παράλληλα μειώνεται δραστικά ο χρόνος του trouble-shooting.
  • Η ευκολία διαχείρισης της πλατφόρμας οδηγεί σε τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και ανθρώπινων πόρων, μειώνοντας σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα.
  • Μεγάλη βελτίωση του Customer Support και συνολικά της εμπειρίας που λαμβάνουν οι πελάτες των εγκαταστατών, διατηρώντας τους διαρκώς ευχαριστημένους.
  • Οι χρήστες εγκαταστάτες του Power Manage επιτυγχάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα σημαντική αύξηση της κερδοφορίας τους και ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.

 

KEEPER Group, τηλ.: 210-2025705.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.