15/11/2021

Εξωτερικοί ενσύρματοι ανιχνευτές κίνησης HIKVISION

Πρόκειται για δύο νέους ενσύρματους ανιχνευτές κίνησης της HIKVISION για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με κάλυψη κουρτίνας και λειτουργία antimasking, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε πίνακα συναγερμού.

Πρόκειται για δύο νέους ενσύρματους ανιχνευτές κίνησης της HIKVISION για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με κάλυψη κουρτίνας και λειτουργία antimasking, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε πίνακα συναγερμού. Το πρώτο μοντέλο DS-PDC10AM-VG3 διαθέτει μόνο έναν παθητικό ανιχνευτή κίνησης υπερύθρων (PIR), ενώ το δεύτερο μοντέλο DS-PDC10DM-VG3 είναι διπλής τεχνολογίας με PIR και μικρόκυμα (MW), συχνότητας 24 GHz, για να μη διεισδύει σε τοίχους. Και τα δύο μοντέλα έχουν λεπτή σχεδίαση και βαθμό προστασίας IP65. Ένα ειδικό χαρακτηριστικό τους είναι, ότι διαθέτουν έναν διακόπτη μάσκας, με τον οποίο μπορούμε να επιλέξουμε τον τρόπο, που θέλουμε να χρησιμοποιηθεί ο ανιχνευτής. Η πρώτη επιλογή είναι για τοποθέτηση σε οροφή, με την ανίχνευση να γίνεται προς τα κάτω, με ρυθμιζόμενη εμβέλεια ανίχνευσης έως 6m, ενώ η δεύτερη επιλογή είναι για τοποθέτηση σε τοίχο, με την ανίχνευση να γίνεται προς το πλάι και σε αυτή την περίπτωση η εμβέλειά του μπορεί να ρυθμιστεί έως τα 10m. Η γωνία ανίχνευσης και στις δύο περιπτώσεις είναι 5°, με συνιστώμενο ύψος τοποθέτησης 2~4 m. Επιπλέον, και στα τα δύο μοντέλα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της κατεύθυνσης ανίχνευσης κίνησης (L>R ή L<R ή OFF). Οι παραπάνω ανιχνευτές διαθέτουν 3D φακό 32 ζωνών, πολύχρωμες φωτεινές ενδείξεις στάθμης alarm / PIR / masked / fault και επιλογές antimasking / τερματικών αντιστάσεων, front & back tamper. Λειτουργούν με τροφοδοσία 9~16 VDC, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος -25°C to 60°C. Η κατανάλωση φτάνει τα 22 mA (max) και οι διαστάσεις τους είναι (ΠxΒxY) 29.2x39.5x134.4 mm. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται βάση στήριξης τύπου L.

ΗΛΚΑ Α.Ε, τηλ.: 210-6071510.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.