18/01/2022

LUNA CY3A

Η CY3A είναι μία Wi-Fi κάμερα ιδανική για τοποθέτηση σε εσωτερικούς χώρους, η οποία έρχεται με αισθητήρα 1/2.9" CMOS, ανάλυση 3MP (φακό 3.6mm/F2.0) και υπέρυθρα IR για ζωντανές εικόνες ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

Η CY3A είναι μία Wi-Fi κάμερα ιδανική για τοποθέτηση σε εσωτερικούς χώρους, η οποία έρχεται με αισθητήρα 1/2.9" CMOS, ανάλυση 3MP (φακό 3.6mm/F2.0) και υπέρυθρα IR για ζωντανές εικόνες ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Η εν λόγω κάμερα έρχεται με λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, αλλά και με Voice Warning, στέλνοντας ειδοποιήσεις μόλις ανιχνεύσει μία κίνηση στο οπτικό της πεδίο, μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα μέσω της εφαρμογής LongPlus, ενώ διαθέτει και δικό της Cloud για αποθήκευση βίντεο και φωτογραφιών. Υποστηρίζει αλγόριθμο συμπίεσης βίντεο H.265 για μείωση του bandwidth και του κόστους του αποθηκευτικού χώρου, διαθέτει τεχνολογίες 3d DNR και DWDR αποδίδοντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και μπορεί να δεχτεί κάρτα TF μέγιστης χωρητικότητας 128GB για τοπική αποθήκευση αρχείων βίντεο και εικόνας.

SOLO SECURITY, τηλ.: 210-2750595.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.