03/05/2022

Dahua DH-HAC-HFW1500T

Η DH-HAC-HFW1500T της Dahua είναι μία Starlight κάμερα 4 σε 1 (CVI/CVBS/AHD/TVI) που έρχεται σε προσιτή τιμή και με υψηλή ανάλυση που αγγίζει τα 5MP. Είναι ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και για εγκαταστάσεις με υπάρχουσα ομοαξονική υποδομή καλωδίωσης.

Η DH-HAC-HFW1500T της Dahua είναι μία Starlight κάμερα 4 σε 1 (CVI/CVBS/AHD/TVI) που έρχεται σε προσιτή τιμή και με υψηλή ανάλυση που αγγίζει τα 5MP. Είναι ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και για εγκαταστάσεις με υπάρχουσα ομοαξονική υποδομή καλωδίωσης. Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα ενσωματώνει αισθητήρα 1/2.7 CMOS με επιλεγόμενο σταθερό φακό στα 2.8 mm και 3.6 mm, διαθέτει IR που φτάνουν τα 30 μέτρα απόσταση και πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP67 για την προστασία της από το νερό και τη σκόνη. Χάρη στην τεχνολογία  HDCVI, η κάμερα εγγυάται μετάδοση σε πραγματικό χρόνο και σε μεγάλες αποστάσεις, δίχως απώλειες. Υποστηρίζει έως και 700 μέτρα για βίντεο 5MP μέσω ομοαξονικού καλωδίου και έως 300 μέτρα μέσω καλωδίου UTP. Υποστηρίζει πολλαπλές μορφές βίντεο, όπως τα CVI, CVBS, AHD, που εναλλάσσονται πολύ εύκολα μέσω του OSD μενού. Αυτή η δυνατότητα καθιστά την κάμερα συμβατή με τα υπάρχοντα DVR των περισσότερων χρηστών. Λειτουργεί απροβλημάτιστα σε θερμοκρασίες μεταξύ -40°C και +60°C, ενώ είναι ιδανική ακόμα και για εγκαταστάσεις που παρουσιάζουν ασταθείς συνθήκες τροφοδοσίας.

ELS | Security & Automation Solutions, τηλ.: 210-9640258.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.