09/05/2022

Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. τιμά τα 40 χρόνια της με ένα επίκαιρο λογότυπο

Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ το πρώτο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού στην Ελλάδα, παρουσίασε ένα νέο λογότυπο για να τιμήσει την 40ή επέτειο της εταιρείας. Το νέο λογότυπο αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευση του ΕΡΜΗ να εξελιχθεί με νέες τεχνολογικές καινοτομίες...

Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ το πρώτο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού στην Ελλάδα, παρουσίασε ένα νέο λογότυπο για να τιμήσει την 40ή επέτειο της εταιρείας. Το νέο λογότυπο αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευση του ΕΡΜΗ να εξελιχθεί με νέες τεχνολογικές καινοτομίες, ένα ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και το καλύτερο προσωπικό υποστήριξης και ασφάλειας στον κλάδο. «Θέλαμε να σημειώσουμε τέσσερις δεκαετίες ανάπτυξης και επιτυχίας με ένα ανανεωμένο πνεύμα επιχειρηματικότητας και διαρκή κίνηση προς τα εμπρός, που αντικατοπτρίζεται στο σχεδιασμό του επίκαιρου λογότυπου μας», δήλωσε ο Γιώργος Θεοφίλης, Γενικός Διευθυντής της Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. «Καθώς κοιτάζουμε τα επόμενα σαράντα χρόνια, θα συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στην εξαιρετική φήμη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και στον ανώτερο συνδυασμό υψηλής εκπαίδευσης προσωπικού και τεχνολογιών αιχμής, ώστε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τον καλύτερο δυνατό δρόμο για ανάπτυξη και ευημερία».

ΕΡΜΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε., τηλ.: 210-3425002.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.