13/05/2015

Ολοκλήρωση σεμιναρίων του Τομέα Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά

Με μεγάλη επιτυχία και με πολυπληθή συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εβδομάδα του XINIS EDU FESTIVAL 2015, που διοργάνωσε ο Τομέας Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά. Την Τρίτη 30 Μαρτίου ο κ. Νίκος Αριατζής πλωτάρχης Πολεμικού Ναυτικού μίλησε στους συμμετέχοντες...
Με μεγάλη επιτυχία και με πολυπληθή συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εβδομάδα του XINIS EDU FESTIVAL 2015, που διοργάνωσε ο Τομέας Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά. Την Τρίτη 30 Μαρτίου ο κ. Νίκος Αριατζής πλωτάρχης Πολεμικού Ναυτικού μίλησε στους συμμετέχοντες, που κατέκλεισαν την αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, για το «Maritime Security: Διαδικασίες και κανόνες εμπλοκής ένοπλων φρουρών πλοίων», διευρύνοντας τους επαγγελματικούς ορίζοντες όσων σπουδάζουν ή και απασχολούνται στο χώρο της ασφάλειας. Την Παρασκευή 3 Απριλίου ο κ. Βαγγέλης Χαϊνάς, καθηγητής Εγκληματολογίας Υπ. Διδάκτωρ του Πάντειου Πανεπιστημίου στην ομιλία του με θέμα «Γεωγραφία Εγκλήματος», ανάλυσε τα φαινόμενα εγκληματικότητας ανάλογα με τις περιοχές και τις συνθήκες που ευνοούν τα υψηλά ποσοστά της. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης το «Xinis Education Festival 2015». Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2015, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για πιο ισχυρό βιογραφικό!
INFO
  • ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
  • τηλ: 210-4120313

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.