Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
6 Ιουλίου 2016 20:38

H NOVO TECHNOLOGIES στην IFSEC 2016

Νέο λογισμικό VMS από την Axxon και νέα μοντέλα Tiandy και TVT

e533c4b8d2d2d3798f3271c35ca6e050 XL 7aa93fb9

Στην IFSEC 2016 συναντήσαμε τον κ. Γιώργο Σκούρα της Novo Technologies και περπατήσαμε στους διαδρόμους της έκθεσης κάνοντας στάσεις στα περίπτερα που είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Ελληνική εταιρία. Το ενδιαφέρον της Novo Technologies στην έκθεση στο Λονδίνο εστιαζόταν κυρίως στην εταιρία AxxonSoft…

Στην IFSEC 2016 συναντήσαμε τον κ. Γιώργο Σκούρα της Novo Technologies και περπατήσαμε στους διαδρόμους της έκθεσης κάνοντας στάσεις στα περίπτερα που είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Ελληνική εταιρία. Το ενδιαφέρον της Novo Technologies στην έκθεση στο Λονδίνο εστιαζόταν κυρίως στην εταιρία AxxonSoft, την οποία εκπροσωπεί και υποστηρίζει αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και στις εταιρίες TVT και Tiandy.

Η στάση μας στην AxxonSoft ήταν ιδιαίτερα σημαντική αφού συναντήσαμε τον Kostyantyn Steblovskyy (Regional Business Development Manager της εταιρίας), ο οποίος μας μίλησε για την καινούργια έκδοση 4 του Axxon Next. Πέρα από το περίπτερο της AxxonSoft, το σήμα της εταιρίας παρουσιαζόταν συχνά πυκνά στους διαδρόμους της IFSEC 2016 και από άλλες εταιρίες, που δήλωναν τη συνεργασία τους με το λογισμικό. Το VMS λογισμικό Axxon Next υποστηρίζει χιλιάδες IP συσκευές και μπορεί να συνεργαστεί ταυτόχρονα με κάμερες από διαφορετικούς κατασκευαστές. Ενσωματώνοντας εξαιρετικές υπηρεσίες παρακολούθησης, καταγραφής και αναζήτησης, ενοποιεί τον δικτυακό εξοπλισμό μιας εγκατάστασης και τον μετατρέπει σε ένα πληρέστατο, συμπαγές σύστημα παρακολούθησης. Η έκδοση Axxon Next 4 υποστηρίζει κορυφαίους νέους τρόπους αναζήτησης μέσα από modules, όπως face search και license plates recognition. Δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν group settings σε διάφορες κάμερες διευκολύνει πολύ τη χρήση του. Γενικότερα, η νέα έκδοση έχει στηθεί με τη λογική του τελικού χρήστη, ώστε να είναι όσο πιο απλή γίνεται. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Axxon Next 4, είναι το 1ο λογισμικό VMS που υποστηρίζει drones για live monitoring και στο περίπτερο στην IFSEC είδαμε live εικόνα από Parrot drone.

Στην έκθεση IFSEC 2016 η Tiandy διαχώριζε τις τρεις διαφορετικές γραμμές προϊόντων που ακολουθεί η εταιρία:

Entry Level με προϊόντα IP καμερών με ενσωματωμένα Video Analytics (Tripwire & Perimeter detection) και True WDR.High End με προϊόντα εξοπλισμένα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, όπως People Counting, Crowd detection και Auto-Tracking PTZ IP κάμερες.Something different όπου συναντάμε το κάτι «διαφορετικό», όπως τεχνολογίες 1.3MP & 2MP starlight με άριστη, έγχρωμη εικόνα στο σκοτάδι και πλήρη γκάμα H.265 προϊόντων, όπως 4 Megapixel IP κάμερες, 3MP 33X PTZ και ολοκληρωμένη σειρά 4K NVR με υποστήριξη RAID και Hot Swap.

Στο περίπτερο ξεχώριζε η τεχνολογία Super Starlight για εικόνα σε πολύ χαμηλό φωτισμό, όπως και η H.265+ που εξοικονομεί 80% περισσότερο bandwidth από την κωδικοποίηση H.264. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε επίσης και μια νέα σειρά Super Starlight PTZ καμερών αποτροπής, με ενσωματωμένο μεγάφωνο, συνδυασμό IR και White Led και Green Laser pointer, με σκοπό τον εκφοβισμό του επίδοξου εισβολέα και την απομάκρυνσή του από τον φυλασσόμενο χώρο.

Τη βόλτα μας με τη Novo Technologies στην έκθεση IFSEC 2016 ολοκληρώσαμε στο περίπτερο της TVT, όπου είδαμε τα νέα καταγραφικά H.265 με το αναβαθμισμένο λογισμικό και GUI, αλλά και τη διαχείριση από το νέο και πληρέστατο app για φορητές συσκευές.

 

Ο κος Kostyantyn Steblovskyy από την AxxonSoft και ο κος Σκούρας από την Novo Technologies μιλούν για το νέο επαναστατικό λογισμικό Axxon Next 4.

01

Η AxxonSoft φιγούραρε όχι μονάχα στο δικό της περίπτερο, αλλά και σε ολόκληρη την έκθεση IFSEC από εταιρίες με προϊόντα IP που δήλωναν τη συνεργασία τους με το λογισμικό Axxon Next.

 

02

O Γιώργος Σκούρας της Novo Technologies μαζί με τον Kostyantyn Steblovskyy, Business Development Manager της AxxonSoft.

 

03

Επισκεφτήκαμε και ενημερωθήκαμε από τον Γιώργο Σκούρα για τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες που είχε να επιδείξει η Tiandy στην IFSEC 2016.

 

04

H Novo Technologies στο περίπτερο της TVT μαζί με τον George Guo, Regional Sales Manager της εταιρίας.

 

05

To Axxon Next έφτασε στην νέα του έκδοση 4, ανακοινώνοντας κορυφαία νέα χαρακτηριστικά, όπως αναζήτηση μέσω face search και license plates recognition.

 

06

Το Axxon Next 4 είναι το 1ο VMS που υποστηρίζει live monitoring από drone.

 

07

Στο περίπτερο της Tiandy ξεχώριζε η τεχνολογία Super Starlight για εικόνα σε πολύ χαμηλό φωτισμό, όπως και η S+265 που εξοικονομεί 80% περισσότερο bandwidth από την κωδικοποίηση H.264.

 

08

Ο Γιώργος Σκούρας της Novo Technologies μας κάνει μια σύντομη περιήγηση στο νέο λογισμικό των καταγραφικών H.265 της TVT.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...