Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
10 Φεβρουαρίου 2017 15:29

Συμμετοχή Paradox Hellas στην έκθεση Intersec 22-24 Ιανουαρίου στο Ντουμπάι, ΗΑΕ

504f068b716fbc49c5af0dc64897f733 XL 7514764c

Στο πλαίσιο δράσεων που σκοπό έχουν να αναπτύξουν την εξωστρέφεια και το δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μας στην Παγκόσμια αγορά, συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην Διεθνή έκθεση Intersec που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 22 μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου.

 

Στο πλαίσιο δράσεων που σκοπό έχουν να αναπτύξουν την εξωστρέφεια και το δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μας στην Παγκόσμια αγορά, συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην Διεθνή έκθεση Intersec που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 22 μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου.

Για μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι οι Ελληνικές εταιρείες μπορούν και έχουν επιτυχίες εκτός συνόρων αρκεί να εργάζονται μεθοδικά και σωστά στην ανάπτυξη λειτουργικών και έξυπνων λύσεων.

Και οι 3 ημέρες της έκθεσης ήταν άκρως ενδιαφέρουσες και πολυάσχολες. Οι περισσότεροι από 200 επισκέπτες από 29 διαφορετικές χώρες που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, ενημερώθηκαν για το σύνολο των προϊόντων και λύσεων που μπορούμε να προσφέρουμε στους τομείς των συστημάτων Πυρανίχνευσης, Κατάσβεσης, Φωτιστικών Ασφαλείας και Εξωτερικών Σειρηνών.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών μας επικεντρώθηκε στα Διευθυνσιοδοτημένα Κέντρα Πυρανίχνευσης της σειράς SmartX καθώς και στις νέες σειρές Φωτιστικών Ασφαλείας exidus, elix και arco.

Η αγορά της περιοχής του Περσικού Κόλπου, και γενικότερα της ΜΑ., είναι αυτή τη στιγμή η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη σε ολόκληρο τον κόσμο σε ότι αφορά τα Συστήματα Πυρανίχνευσης. Με προβλέψεις πωλήσεων για την ερχόμενη 5ετία που θα ξεπεράσουν τα 4 δις. USD ετησίως (σχεδόν διπλάσιες από τη χρονιά που μόλις πέρασε), αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της εταιρείας μας για επέκταση και αύξηση των πωλήσεων μας στο εξωτερικό.

Πέρα λοιπόν από την παρουσία που ήδη έχουμε σε χώρες της περιοχής όπως η Ινδία, το Ιράν, η Νιγηρία και η Αίγυπτος, η έκθεση Intersec μας άνοιξε διάπλατα το δρόμο και στις υπόλοιπες χώρες της περιοχής με σημαντικές και ισχυρές οικονομίες όπως η Σαουδική Αραβία, ο Λίβανος, η Ιορδανία κα. Από τη στιγμή ιδίως που οι απαιτήσεις και οι προδιαγραφές της ευρύτερης περιοχής ευνοούν περισσότερο την ποιότητα και όχι αποκλειστικά και μόνο την τιμή των προσφερόμενων προϊόντων.

Τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι ΟΛΑ πιστοποιημένα σε οργανισμούς αναγνωρισμένους (EVPU, LPCB) από τις τοπικές αρχές όπως το Υπουργείο Εσωτερικών (Ministry of Interior) και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας (Civil Defense).  Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να επιτύχει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον με «παραδοσιακές» δυνάμεις του χώρου.

Ραντεβού στο Λονδίνο στη έκθεση Firex2017 από τις 20 μέχρι και τις 22 Ιουνίου για την επόμενη μεγάλη έκθεση του χώρου μας!!

  • Paradox Hellas
  • τηλ.: 210-2855000

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...