Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 | 18:17

Dahua IPC-HFW81230E-Z

Νέα 4Κ IP κάμερα

Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από την ημέρα όπου η Dahua ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εισαγωγή ULTRA HD ανάλυσης βίντεο στα κορυφαία μοντέλα των IP καμερών της. Τόσο η αυξανόμενη ανάγκη επιτήρησης, αλλά και η εξέλιξη της τεχνολογίας Ultra HD (4Κ) έφεραν τις 4K IP κάμερες της Dahua στην πρώτη θέση επιλογών σε έργα υψηλών απαιτήσεων.
Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από την ημέρα όπου η Dahua ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εισαγωγή ULTRA HD ανάλυσης βίντεο στα κορυφαία μοντέλα των IP καμερών της. Τόσο η αυξανόμενη ανάγκη επιτήρησης, αλλά και η εξέλιξη της τεχνολογίας Ultra HD (4Κ) έφεραν τις 4K IP κάμερες της Dahua στην πρώτη θέση επιλογών σε έργα υψηλών απαιτήσεων. Ο αισθητήρας της HFW81230E-Z έχει ανάλυση 12 Megapixel και αποδίδει εικόνα υψηλών προδιαγραφών σε καθαρότητα, χρώματα και αντίθεση. Ακόμη και στην ανάλυση 4000 X 3000 (12Mp) απολαμβάνετε ταχύτητα 20 καρέ/sec, ενώ στην ανάλυση 3840 X 2160 (4K) η ταχύτητα φτάνει τα 30 καρέ/sec. Ο αποθηκευτικός χώρος δεν θυσιάζεται διότι η κάμερα προσφέρει συμπίεση H.265, εξοικονομώντας έως 70% στον αποθηκευτικό χώρο αλλά και στην ταχύτητα μετάδοσης των δεδομένων. Χρήσιμη είναι και η Micro SD θύρα στο πίσω μέρος της κάμερας για μία σύντομη τοπική καταγραφή. Εκτός από όμορφη είναι και «έξυπνη», καθώς ενσωματώνει λειτουργίες People counting, αναγνώρισης προσώπου και ανίχνευσης αλλαγής σκηνικού. Έτσι η κάμερα πλέον γίνεται ένα κανονικό «εργαλείο» επιτήρησης. Η κατασκευή της βασίζεται σε μεταλλικά υλικά με στεγανότητα IP67 και αντιβανδαλιστική προστασία IK10. Στο απόλυτο σκοτάδι μπορεί να φωτίσει έως και 50 μέτρα δίνοντάς μας καθαρή εικόνα μέσω του Motorized Zoom φακού 4.1-16.4mm.
INFO
  • Novatron Security Distribution
  • τηλ: 210-6180865

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.