Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 9 Μαϊος 2017 | 17:55

Premier Impaq Plus και Premier Impaq glass break

Ο Premier Impaq Plus είναι ένας ανιχνευτής κραδασμού που συνδυάζει την υψηλή απόδοση και την μείωση των ψευδών συναγερμών και είναι ιδανικός για εφαρμογή σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Οι αισθητήρες κραδασμών Impaq προσφέρουν επιπρόσθετη ασφάλεια, επιτρέποντας την ανίχνευση πριν από την είσοδο του εισβολέα.
Ο Premier Impaq Plus είναι ένας ανιχνευτής κραδασμού που συνδυάζει την υψηλή απόδοση και την μείωση των ψευδών συναγερμών και είναι ιδανικός για εφαρμογή σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Οι αισθητήρες κραδασμών Impaq προσφέρουν επιπρόσθετη ασφάλεια, επιτρέποντας την ανίχνευση πριν από την είσοδο του εισβολέα. Διαθέτει ένα LED με τρεις ενδείξεις χρώματος για την κατάσταση του ανιχνευτή, και μικροεπεξεργαστή για την ενίσχυση της ασφάλειας και της επίδοσης της συσκευής. Η σειρά διαθέτει και το Premier Impaq Plus με μαγνητική επαφή για εφαρμογή σε πόρτες και παράθυρα. Το Premier Impaq glass break είναι ένας ψηφιακός ανιχνευτής θραύσεως υαλοπινάκων. Η ανάλυση συχνότητας σε πραγματικό χρόνο σε συνδυασμό με τη ψηφιακή ταινία ανίχνευσης εξασφαλίζει την εξαιρετική επίδοση της συσκευής. Υποστηρίζει ευρεία γωνία ανίχνευσης 170ο, εμβέλεια έως 9 μέτρα, ρυθμιζόμενη ευαισθησία και μείωση των ψευδών συναγερμών. Διαθέτει ένα κόκκινο και ένα πράσινο LED για την ένδειξη των σημάτων που λαμβάνει και των ψευδοσυναγερμών.
INFO
  • Alpha Ltd.
  • τηλ: 210-9579750

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 93

Τεύχος 93

22-07-2019

Security Report, Τεύχος 93

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα, η διεθνής έκθεση του Λονδίνου «IFSEC INTERNATIONAL 2019». Η δημοσιογραφική ομάδα του Security Report έδωσε δυναμικά το παρόν για ακόμη μία χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL με αφορμή τη μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων ασφαλείας. Η διεθνής έκθεση του Λονδίνου άνοιξε τις πύλες της στις 18 Ιουνίου και κάλυψε με απόλυτη επιτυχία όλες τις πτυχές του κλάδου της ασφάλειας, όπως την βιντεοεπιτήρηση, την περιμετρική ασφάλεια, τον συναγε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.