Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 | 12:51

Dahua DH-TPC-BF2120

Οι θερμικές κάμερες, διαθέτουν χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν άλλες κάμερες του εμπορίου. Αρχικά ξεκίνησαν να χρησιμοποιούνται από το στρατό και έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο σε πολέμους. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, το κόστος των εξαρτημάτων των θερμικών καμερών μειώνεται και η τεχνολογία θερμικής απεικόνισης κατάφερε να εισέλθει...
Οι θερμικές κάμερες, διαθέτουν χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν άλλες κάμερες του εμπορίου. Αρχικά ξεκίνησαν να χρησιμοποιούνται από το στρατό και έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο σε πολέμους. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, το κόστος των εξαρτημάτων των θερμικών καμερών μειώνεται και η τεχνολογία θερμικής απεικόνισης κατάφερε να εισέλθει στη βιομηχανική αγορά. Η Dahua, ένας από τους  κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτής ευφυών προϊόντων και λύσεων επιτήρησης της ασφάλειας, διαθέτει μια θερμική μίνι υβριδική κάμερα, τη DH-TPC-BF2120. Χάρη στο μικρό μέγεθος, τις έξυπνες λειτουργίες και τη προσιτή τιμή, η θερμική κάμερα της Dahua, είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε εμπορικούς χώρους. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο DH-TPC-BF2120, ενσωματώνει μία θερμική κάμερα για παρακολούθηση στο απόλυτο σκοτάδι, καθώς και ένα αισθητήρα SONY STARVISTM για να αποδίδει παράλληλα έγχρωμη εικόνα υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον η κάμερα υποστηρίζει πολλαπλές ευφυείς λειτουργίες και παρέχει προειδοποίηση σε περίπτωση κινδύνου πυρκαγιάς, αφού χρησιμοποιεί την τεχνολογία θερμικής απεικόνισης. Επίσης η κάμερα είναι ιδανική για τοποθέτηση περιμετρικά σε ένα χώρο (πάρκα, κήποι και μεγάλα παρκινγκ ) για την ανίχνευση εισβολέων, στέλνοντας μηνύματα ειδοποιήσεων στο κέντρο ελέγχου. Τέλος, υποστηρίζει βαθμό στεγανότητας IP67 με αποτέλεσμα να έχει ισχυρή αντοχή έναντι του νερού, της σκόνης και άλλων ρύπων. Η θερμική μίνι υβριδική κάμερα της Dahua DH-TPC-BF2120, είναι ένας ισχυρός συνδυασμός υψηλής οικονομικής απόδοσης και έξυπνων λειτουργιών και είναι η πρώτη θερμική κάμερα για καθαρά εμπορική χρήση.
INFO
  • Dahua Technology Co. Ltd

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 76

Τεύχος 76

20-02-2018

Security Report, τεύχος 76

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved