Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 | 12:57

Dahua Wi-Fi σύστημα θυροτηλεόρασης από την KEEPER

Η KEEPER Hellas διαθέτει στην ελληνική και την κυπριακή αγορά τις Wi-Fi Θυροτηλεοράσεις της Dahua. H μπουτονιέρα VTO2111D-WP διαθέτει κάμερα με ανάλυση 1.0 Megapixel και 2mm ευρυγώνιο φακό (125 μοίρες). Υποστηρίζει λειτουργία night vision για εικόνα στο σκοτάδι, βαθμό στεγανότητας IP65 για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη και μπορεί να συνδεθεί με τις IP κάμερες του CCTV συστήματος...
Η KEEPER Hellas διαθέτει στην ελληνική και την κυπριακή αγορά τις Wi-Fi Θυροτηλεοράσεις της Dahua. H μπουτονιέρα VTO2111D-WP διαθέτει κάμερα με ανάλυση 1.0 Megapixel και 2mm ευρυγώνιο φακό (125 μοίρες). Υποστηρίζει λειτουργία night vision για εικόνα στο σκοτάδι, βαθμό στεγανότητας IP65 για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη και μπορεί να συνδεθεί με τις IP κάμερες του CCTV συστήματος. Η καταγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε Micro SD Card χωρητικότητας έως 64GB. Το μόνιτορ VTH5221D, διαθέτει οθόνη αφής 7'', και αμφίδρομος ήχο (Speaker & Microphone). Υποστηρίζει ηχητικά/βίντεο μηνύματα, ενδοεπικοινωνία μεταξύ όλων των τερματικών και διασύνδεση με τις IP κάμερες του CCTV συστήματος. Τέλος, η καταγραφή γίνεται σε Micro SD Card χωρητικότητας έως 32GB. Όλες οι θυροτηλεοράσεις υποστηρίζουν πλήρη διαχείριση μέσω smartphone application.
INFO
  • KEEPER Hellas
  • τηλ: 210-2025705

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 76

Τεύχος 76

20-02-2018

Security Report, τεύχος 76

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved