Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 | 13:03

Η Dahua Technology μπήκε στη λίστα Fab 50 της Forbes

Σύμφωνα με το τεύχος Σεπτεμβρίου 2017 της Forbes Asia, η Dahua Technology κατάφερε να μπει στη λίστα Fab 50 της Ασίας. Πρόκειται για έναν γιγαντιαίο ανταγωνισμό μεταξύ 1694 εισηγμένων εταιρειών που έχουν τουλάχιστον ετήσια έσοδα ύψους 1,8 δισ. δολαρίων. Οι εταιρείες που χάνουν χρήματα ή των οποίων τα έσοδα είναι λιγότερα από ό, τι ήταν πριν από πέντε χρόνια απομακρύνονται...
Σύμφωνα με το τεύχος Σεπτεμβρίου 2017 της Forbes Asia, η Dahua Technology κατάφερε να μπει στη λίστα Fab 50 της Ασίας. Πρόκειται για έναν γιγαντιαίο ανταγωνισμό μεταξύ 1694 εισηγμένων εταιρειών που έχουν τουλάχιστον ετήσια έσοδα ύψους 1,8 δισ. δολαρίων. Οι εταιρείες που χάνουν χρήματα ή των οποίων τα έσοδα είναι λιγότερα από ό, τι ήταν πριν από πέντε χρόνια απομακρύνονται από τον κατάλογο, μαζί με εκείνες που έχουν υψηλό δείκτη χρέους και εκείνες που έχουν πάνω από 50% κρατική ιδιοκτησία. Σύμφωνα με την οικονομική έκθεση της Dahua για το 2016, η εταιρία πραγματοποίησε ετήσιο ακαθάριστο έσοδο ύψους 1,93 δισ. δολαρίων, αντιπροσωπεύοντας ετήσια αύξηση 32,26%. Από το  2008, η Dahua έχει επιτύχει συνεχή ανάπτυξη καθόλη τη διάρκεια των ετών, ενώ η οικονομική έκθεση για το 2017 δείχνει ότι έχει σημειώσει αύξηση της τάξεως του 50,81% σε σχέση με τα ακαθάριστα έσοδα κατά την περίοδο αναφοράς. Ένας από τους λόγους όπου η εταιρία κατάφερε να διακριθεί, είναι πως διαθέτει τέσσερα ερευνητικά ιδρύματα (Advanced Technology Institute, Big Data Institute, Ινστιτούτο Chip και Video Cloud Institute), καθώς και περισσότερους από 5.000 μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό που εργάζεται πάνω σε τεχνολογίες και προϊόντα. Μόνο το 2017, η Dahua κυκλοφόρησε πολυάριθμα νέα προϊόντα και λύσεις, όπως η σειρά προϊόντων HDCVI-4K, τα συστήματα ePoE, η λύση Seaport Solution και τη  λύση Smart City. Επιπλέον η Dahua εστιάζει στην ποιότητα των συσκευών, ενώ τον Ιούνιο του 2017 συνεργάστηκε με τη Synopsys, για να ενισχύσει την ασφάλεια των συσκευών IoT (Internet of Things). Άξιο αναφοράς, είναι η εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της Dahua σε όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα το 2017, άνοιξε θυγατρικές στη Ρωσία, την Ινδία και τη Βουλγαρία. Τέλος Η Dahua συνεργάζεται επίσης με παγκοσμίου φήμης πλατφόρμες λογισμικού τρίτων όπως η Milestone, η Genetec, η Axxon και η Angelcam, για να επεκτείνει το εύρος εφαρμογής των προϊόντων και των λύσεών της, δίνοντας στους πελάτες της περισσότερες ευκαιρίες αξιοποίησης.
INFO
  • Dahua Technology Co. Ltd

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 76

Τεύχος 76

20-02-2018

Security Report, τεύχος 76

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved