Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 | 13:08

Το Προξενείο επισκέφθηκε την Dahua

Το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 2017, η διακεκριμένη αντιπροσωπεία 11 Γενικών εισαγγελέων στη Σαγκάη επισκέφθηκε την έδρα τεχνολογίας της Dahua. Η επίσκεψη ήταν μέρος των δραστηριοτήτων του "Hangzhou International Day". Ο κ. Michael Chen, αντιπρόεδρος της Dahua, Γενικός Διευθυντής του Overseas Business, φιλοξένησε την υποδοχή. Φέτος η Dahua τιμήθηκε ως μία από ...
Το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 2017, η διακεκριμένη αντιπροσωπεία 11 Γενικών εισαγγελέων στη Σαγκάη επισκέφθηκε την έδρα τεχνολογίας της Dahua. Η επίσκεψη ήταν μέρος των δραστηριοτήτων του "Hangzhou International Day". Ο κ. Michael Chen, αντιπρόεδρος της Dahua, Γενικός Διευθυντής του Overseas Business, φιλοξένησε την υποδοχή. Φέτος η Dahua τιμήθηκε ως μία από τις τέσσερις αντιπροσωπευτικές εταιρείες που επισκέφθηκε αυτή η διακεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Η αντιπροσωπεία απαρτίζεται από περίπου 40 άτομα, που αντιπροσωπεύουν 17 χώρες, όπως η Αργεντινή, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Καμπότζη, το Καζακστάν, η Νέα Ζηλανδία, το Πακιστάν, η Πολωνία, η Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ουκρανία, και οι Φιλιππίνες. Ο κ. Michael Chen εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αντιπροσωπεία της Γενικής Προξενικής Ομάδας και παρουσίασε εν συντομία τις βασικές ικανότητες και τεχνολογίες της Dahua, όπως τα Video Analytics Smart City Solution, το AI-Deep Learning, το IoT και το Cloud.
INFO
  • Dahua Technology Co. Ltd

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 76

Τεύχος 76

20-02-2018

Security Report, τεύχος 76

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved