Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 | 18:41

Bosch NBE-4502-AL

Η NBE-4502-AL είναι μία επαγγελματική IP Bullet κάμερα της Bosch, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας εικόνες HD ακόμα και κατά τις νυχτερινές ώρες. Η στιβαρή κάμερα διαθέτει ανθεκτικό αλουμινένιο περίβλημα, ενώ τα ενσωματωμένα IR LED της επιτρέπουν να προβάλλει εικόνα τη νύχτα σε απόσταση 60 μέτρων. Χάρη στον ενσωματωμένο φακό AVF (auto varifocal) 2.8-12mm η λειτουργία zoom...
Η NBE-4502-AL είναι μία επαγγελματική IP Bullet κάμερα της Bosch, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας εικόνες HD ακόμα και κατά τις νυχτερινές ώρες. Η στιβαρή κάμερα διαθέτει ανθεκτικό αλουμινένιο περίβλημα, ενώ τα ενσωματωμένα IR LED της επιτρέπουν να προβάλλει εικόνα τη νύχτα σε απόσταση 60 μέτρων. Χάρη στον ενσωματωμένο φακό AVF (auto varifocal) 2.8-12mm η λειτουργία zoom μπορεί να αλλάξει χωρίς να ανοίξουμε τη κάμερα, ενώ ο αυτόματος οδηγός μεγέθυνσης / εστίασης (που ενεργοποιείται από τον υπολογιστή) διευκολύνει τον εγκαταστάτη να μεγεθύνει και να εστιάσει με μεγάλη ακρίβεια. Τα ενσωματωμένα video analytics της κάμερας επιτρέπουν τον εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων και παρέχουν ειδοποιήσεις σε περίπτωση ενεργοποίησης ενός προκαθορισμένου συναγερμού. Η κάμερα υποστηρίζει τεχνολογία συμπίεσης Η.265 μειώνοντας το εύρος ζώνης και παράλληλα το κόστος αποθήκευσης έως και 80% σε σύγκριση με το Η.264 και τεχνολογία DNR η οποία αναλύει ενεργά τα περιεχόμενα μίας σκηνής και μειώνει τα αντικείμενα θορύβου. Επίσης, η αναλογική έξοδος βίντεο αναδεικνύει τη υβριδική λειτουργία της κάμερας, παρέχοντας έξοδο αναλογικού βίντεο υψηλής ή τυπικής ανάλυσης μέσω βύσματος BNC. Η κάμερα της Bosch αντιστέκεται στο νερό και αποτρέπει την εισροή σκόνης χάρη στο βαθμό στεγανότητας IP67 και παράλληλα διαθέτει αντιβανδαλιστικό βαθμό προστασίας IK10.
INFO
  • Simon Technologies
  • τηλ: 210-5563303

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 77

Τεύχος 77

21-03-2018

Security Report, τεύχος 77

Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved