Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 | 13:27

Bosch MAP 5000

Η οικογένεια MAP 5000 προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και λύσεις για όλα τα επίπεδα ασφάλειας, αφού μπορεί να τοποθετηθεί σε τράπεζες, μουσεία, αεροδρόμια, σήραγγες και γενικότερα μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες. Το σύστημα MAP 5000 δέχεται στο εσωτερικό του μεγάλη πληθώρα από module, ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως σε ένα σύστημα...
Η οικογένεια MAP 5000 προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και λύσεις για όλα τα επίπεδα ασφάλειας, αφού μπορεί να τοποθετηθεί σε τράπεζες, μουσεία, αεροδρόμια, σήραγγες και γενικότερα μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες. Το σύστημα MAP 5000 δέχεται στο εσωτερικό του μεγάλη πληθώρα από module, ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως σε ένα σύστημα διαχείρισης κτιρίων. Η μονάδα επικοινωνίας IP (ICP-MAP5000-COM), έρχεται ενσωματωμένη και πλήρως ρυθμισμένη στον πίνακα MAP 5000, κάτι που μειώνει το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης. Η Modular Alarm Platform 5000 της Bosch υποστηρίζει έως 1.500 διευθύνσεις, 500 περιοχές, 996 χρήστες, μπορεί να υποστηρίξει έως 32 πληκτρολόγια, ενώ παράλληλα διαθέτει 8 ελεγχόμενες εισόδους, μία είσοδο Tamper και 2 προγραμματιζόμενες εξόδους για οπτικοακουστικές ειδοποιήσεις. Η επικοινωνία με το πίνακα και ο απομακρυσμένος έλεγχός του, μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του προγράμματος RPS (Remote Programming Software) ή εναλλακτικά με το λογισμικό διαχείρισης κτιρίων «BIS».
INFO
  • Simon Technologies
  • τηλ: 210-5563303

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 76

Τεύχος 76

20-02-2018

Security Report, τεύχος 76

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved