Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 | 13:29

OPTEX VX SHIELD

Διαθέτοντας προσαρμοσμένο σχεδιασμό και ακριβή ανίχνευση, το VX Shield είναι μια σειρά αισθητήρων ανίχνευσης εισβολέων μικρής εμβέλειας, που προσφέρουν αξιοπιστία, ευελιξία και ασφάλεια. Η σειρά VXS χρησιμοποιείται για τη δημιουργία συναγερμού πρόωρης εισβολής, προστατεύοντας κτίρια ακόμα και στέγες. Τα μοντέλα VXS-AM (ενσύρματος) και VXS-RAM (με μπαταρία)  είναι ανιχνευτές...
Διαθέτοντας προσαρμοσμένο σχεδιασμό και ακριβή ανίχνευση, το VX Shield είναι μια σειρά αισθητήρων ανίχνευσης εισβολέων μικρής εμβέλειας, που προσφέρουν αξιοπιστία, ευελιξία και ασφάλεια. Η σειρά VXS χρησιμοποιείται για τη δημιουργία συναγερμού πρόωρης εισβολής, προστατεύοντας κτίρια ακόμα και στέγες. Τα μοντέλα VXS-AM (ενσύρματος) και VXS-RAM (με μπαταρία)  είναι ανιχνευτές PIR με τεχνολογία antimasking και έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την τοποθέτηση όσο αφορά τον εγκαταστάτη. Όλα τα μοντέλα VXS είναι εξοπλισμένα με μια ψηφιακά ενισχυμένη λογική αναγνώρισης σήματος που ονομάζεται SMDA. Αναλύοντας τα πρότυπα ανίχνευσης και τις περιβαλλοντικές πληροφορίες, το SMDA βελτιώνει την ασυλία έναντι σε διάφορους παράγοντες θορύβου, όπως οι κλιματικές αλλαγές και μπορεί να διακρίνει μεταξύ των λανθασμένων συναγερμών και των γνήσιων. Στη σειρά θα συναντήσουμε και τους PIR ανιχνευτές VXS-DAM (ενσύρματος) και VXS-RDAM (με μπαταρία), οι οποίοι ενσωματώνουν τεχνολογία μικροκύματος, διαθέτουν εμβέλεια 12 μέτρα, 5 επίπεδα ρύθμισης απόστασης και τοποθετούνται σε ύψος 0.8-1.2 μέτρων.
INFO
  • GQ TECH
  • τηλ: 210-6640025

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 76

Τεύχος 76

20-02-2018

Security Report, τεύχος 76

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved