Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 | 13:30

Η Dahua στη διεθνή έκθεση CPSE 2017

Η 16η διεθνής έκθεση της Κίνας «CPSE 2017» πραγματοποιήθηκε και επίσημα στις 29 Οκτωβρίου 2017 με 1 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο «Shenzhen». Η Dahua έδωσε βροντερό παρόν στην έκθεση με πολλά νέα και σύγχρονα προϊόντα. Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε τα cloud ecosystem και «smart future», τα οποία αποτελούν τον συνδυασμό των «Big Data»...
Η 16η διεθνής έκθεση της Κίνας «CPSE 2017» πραγματοποιήθηκε και επίσημα στις 29 Οκτωβρίου 2017 με 1 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο «Shenzhen». Η Dahua έδωσε βροντερό παρόν στην έκθεση με πολλά νέα και σύγχρονα προϊόντα. Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε τα cloud ecosystem και «smart future», τα οποία αποτελούν τον συνδυασμό των «Big Data», της τεχνητής νοημοσύνης, του «Deep Learning» και του ΙοΤ, στη βιομηχανία της ασφάλειας. Εμφανίζοντας περισσότερα νέα προϊόντα, λύσεις και καινοτομίες από τα προηγούμενα χρόνια, το περίπτερο της Dahua προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών. Μία μέρα πριν την έναρξη της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton Hotel από το Πρόεδρο της Dahua κ. Fu Liquan, τον CEO της Dahua κ. Li Ke, και τον αντιπρόεδρο της εταιρίας κ. Michael Chen. Τα κορυφαία στελέχη της εταιρίας πραγματοποίησαν σε βάθος διάλογο με επιχειρηματίες, εμπειρογνώμονες του κλάδου της ασφάλειας και παράλληλα συζήτησαν για το πώς μπορούν να επωφεληθούν από την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης.
INFO
  • Dahua Technology Co. Ltd

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 76

Τεύχος 76

20-02-2018

Security Report, τεύχος 76

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved