Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 | 13:13

HYYP Home App

Το HYYP Home App είναι μία εφαρμογή για Android κινητά, η οποία παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση για την παρακολούθηση και τον έλεγχο ενός σπιτιού ή μίας επιχείρησης οπουδήποτε, οποτεδήποτε, σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας ένα Smartphone ή ένα Tablet Android, το HYYP Home App επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να έχουν πρόσβαση στους πίνακες συναγερμού της IDS.
Το HYYP Home App είναι μία εφαρμογή για Android κινητά, η οποία παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση για την παρακολούθηση και τον έλεγχο ενός σπιτιού ή μίας επιχείρησης οπουδήποτε, οποτεδήποτε, σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας ένα Smartphone ή ένα Tablet Android, το HYYP Home App επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να έχουν πρόσβαση στους πίνακες συναγερμού της IDS. Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή προσφέρει διαχείριση πολλαπλών τοποθεσιών και επιτρέπει στο χρήστη να οπλίσει/αφοπλίσει το σύστημα, να παρακάμψει ή να διαχειριστεί τις ζώνες, να δει το ιστορικό του συστήματος συναγερμού. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το κέντρο λήψης συναγερμού και να λάβει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση που έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός κατά λάθος, ακόμα και όταν κάποια ζώνη έχει παραμείνει ανοιχτή κατά την όπλιση. Επίσης, ο χρήστης έχει ενημέρωση για οποιοδήποτε χειρισμό που γίνεται στο σύστημα από τους άλλους χρήστες τοπικά στο πληκτρολόγιο, π.χ. όταν η γυναίκα του πελάτη ή κάποιος υπάλληλος κάνει bypass μια ζώνη ή αφόπλιση, έρχεται αυτόματα ενημέρωση στο smartphone του χρήστη. Η εφαρμογή χτίστηκε αποκλειστικά για Android συσκευές προσφέροντας ένα δυναμικό CMS στον τελικό χρήστη το οποίο είναι βασισμένο σε Java.
INFO
  • Electrosystems
  • τηλ: 210-9640258

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 87

Τεύχος 87

23-01-2019

Security Report, τεύχος 87

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο τεύχος Φεβρουαρίου  το κεντρικό θέμα είναι τα συστήματα βιντεοεπιτήρησης σε βιομηχανικές και μη εγκαταστάσεις. Στο εν λόγω άρθρο θα ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους ένα σύστημα επιτήρησης μπορεί να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών εγκαταστάσεων. Επίσης θα δείτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, καθώς κάθε εγκατάσταση διαφέρει και έχει διαφορετικές απαιτήσεις.  Η σειρά καμερών της Hikvision «DarkFighter», συνδυάζει πληθώρα προηγμένων τεχνο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.