Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 | 18:13

Sigma WXP-48

H Sigma Security κυκλοφόρησε ένα νέο ασύρματο δέκτη, με την ονομασία WXP-48 και συχνότητα λειτουργίας 433MHz, αποκλειστικά για αντικαταστάσεις εγκατεστημένων συστημάτων συναγερμού, χωρίς να πραγματοποιηθεί αλλαγή των ασύρματων περιφερειακών. Όπως και ο υπάρχων ασύρματος δέκτης WXP-48, με συχνότητα λειτουργίας 868ΜHz, έτσι και ο νέος δέκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί...
H Sigma Security κυκλοφόρησε ένα νέο ασύρματο δέκτη, με την ονομασία WXP-48 και συχνότητα λειτουργίας 433MHz, αποκλειστικά για αντικαταστάσεις εγκατεστημένων συστημάτων συναγερμού, χωρίς να πραγματοποιηθεί αλλαγή των ασύρματων περιφερειακών. Όπως και ο υπάρχων ασύρματος δέκτης WXP-48, με συχνότητα λειτουργίας 868ΜHz, έτσι και ο νέος δέκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους πίνακες συναγερμού APOLLO και AEOLUS, και να τους μετατρέψει σε υβριδικούς. Πλέον ο κάθε εγκαταστάτης μπορεί να αναβαθμίσει ένα υπάρχον σύστημα συναγερμού, το οποίο λειτουργεί στην συχνότητα 433MHz, σε Sigma, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει τα εγκατεστημένα περιφερειακά, αντικαθιστώντας μόνο τον πίνακα και το πληκτρολόγιο. Το WXP-48 μπορεί να δεχτεί μέχρι 32 ασύρµατες συσκευές (µαγνητικές επαφές και ανιχνευτές κίνησης) και 16 ασύρµατα χειριστήρια. Είναι συμβατό με τα ασύρματα περιφερειακά των συστημάτων συναγερμού Focus, Artec και Defendo. Όπως και όλα τα προϊόντα που κατασκευάζει η Sigma Security έτσι και το WXP-48 διαθέτει 6 χρόνια εγγύηση, με άμεση αντικατάσταση της ελαττωματικής πλακέτας σε περίπτωση βλάβης.
INFO
  • Sigma Security
  • τηλ: 210-9716046

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 77

Τεύχος 77

21-03-2018

Security Report, τεύχος 77

Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved